lab501.ro

Prezentare – HyperX Fury S Pro Speed

Scris de: , in categoria: Periferice, in 3 August, 2018.

HyperX Fury S Pro Speed

 
In ultimii doi ani, perifericele HyperX au fost prezente pe NEXT in nu mai putin de 8 articole dedicate, harnicia producatorului fiind rasplatita prin atentia noastra deplina. Asa cum stiti, in urma cu 4 ani HyperX intrau pe piata perifericelor de gaming, lansand apreciatele HyperX Cloud. Au urmat o serie intreaga de casti, tastaturi si mousi, insa astazi vom vorbi despre altceva.

Vedeti voi, concomitent cu lansarea primului headset HyperX, vedea lumina zilei si un periferic mai putin cunoscut, mai precis mousepad-ul HyperX Fury. Acesta primea un update in 2015, prin modelul HyperX Fury Pro, respectiv in 2017, prin HyperX Fury S Pro. Ei bine, anul acesta, dupa ce si-a consolidat oferta de casti, tastaturi si mousi, producatorul aduce un suflu de aer proaspat si in aceasta categorie, lansand modelul HyperX Fury S Pro Speed, un mousepad textil gandit pentru jucatorii care folosesc un nivel ridicat al sensibilitatii mouse-ului.

HyperX Fury S Pro Speed este disponibil in patru variante (S, M, L si XL), cu preturi cuprinse intre 45 si 189 RON, iar noi am primit astazi la review versiunea XL, care are dimensiuni cu adevarat impresionante (900 x 420mm). In fond, nu in fiecare zi avem la dispozitie 3980 de centimetri patrati pentru a ne putea plimba in voie cu mouse-ul pe ei.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – HyperX Fury S Pro Speed

  1. J. Nicolae a scris pe:

    Foarte bun testul, din punctul meu de vedere nu merita sa dai atati bani pe un asemenea produs, exista variante, multe home made.
    Dar pentru un impatimpit sau o persoana mai comoda…

  2. Daniel Necula a scris pe:

    Doar traim in tara lui Dorel .. cu solutii home made. Evident ca merita totdeauna sa ai un asemenea produs care nu e facut doar pentru mouse. Tastatura si “soricelul” stau foarte bine acum de cand folosesc o asemenea suprafata uriasa. Nu are nici o legatura cu a fi impatimit sau comod.

Lasa-ne un comentariu: