lab501.ro

Prezentare – HyperX Fury S Pro Speed

Scris de: , in categoria: Periferice, in 3 August, 2018.

Concluzii

 
Paradoxal, HyperX Fury S Pro Speed este diferit din multe puncte de vedere de tipul de mouse-pad pe care il utilizez in fiecare zi. In primul rand datorita dimensiunii, eu folosind un mousepad de ~ 300 x 400 mm, pozitionat pe verticala. In al doilea rand datorita cusaturii de pe margini, inexistente in cazul mousepad-ului meu si nu in ultimul rand datorita suprafetei utile, mousepad-ul meu avand o granularitate ceva mai ridicata, pentru control.

Chiar si asa, odata ce reusesti sa ii gasesti loc pe birou, eventual cu marginea dinspre tine trasa putin in afara acestuia, HyperX Fury S Pro Speed este genul de mouse pad cu care te obisnuiesti rapid. In special jucatorii de shootere si in general cei care utilizeaza o sensibilitate ridicata a mouse-ului il vor gasi cu adevarat util, insa chiar si gameri low dpi, ca mine, il pot utiliza fara probleme, combinatia intre viteza si control fiind foarte buna.

HyperX Fury S Pro Speed este disponibil in magazinele din Romania pentru preturi cuprinse intre 45 si 189 RON, in functie de dimensiune, in paralel cu modelul clasic HyperX Fury S Pro, care are o suprafata usor mai rugoasa. Personal, daca nu suntei fanii pozitionarii tastaturii pe mousepad, va recomand modelele M sau L, acestea oferind un raport calitate / pret optim din punctul meu de vedere.
 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – HyperX Fury S Pro Speed

  1. J. Nicolae a scris pe:

    Foarte bun testul, din punctul meu de vedere nu merita sa dai atati bani pe un asemenea produs, exista variante, multe home made.
    Dar pentru un impatimpit sau o persoana mai comoda…

Lasa-ne un comentariu: