lab501.ro

Prezentare – HyperX Fury S Pro Speed

Scris de: , in categoria: Periferice, in 3 August, 2018.

Prezentare

 
HyperX Fury S Pro Speed este livrat in acelasi ambalaj ca si fratele sau HyperX Fury S Pro, diferenta vizuala intre modele fiind desenul imprimat pe modelul Speed. Acesta se remarca prin dimensiuni absolut impresionante, de asteptat in cazul unui model XL, o suprafata utila foarte fina si o aderenta optima indiferent de suprafata, HyperX Fury S Pro Speed putand fi utilizat fara probleme chiar si pe sticla, fara a aluneca sau a juca pe masa.

Grosimea cusaturii nu poate fi trecuta cu vederea, senzatia produsa in antebrat fiind constanta, insa de aceasta data cusatura este mult mai putin deranjanta decat in cazul altor modele si ne putem obisnui destul de repede cu ea. Iar daca pozitionam mousepad-ul cu ~1cm inspre noi, in afara biroului, aceasta problema dispare complet.

Capitolul la care HyperX Fury S Pro Speed exceleaza din plin este granulatia aproape inexistenta a suprafetei utile, fiind unul dintre cei mai fini pads textili pe care i-am testat pana acum. In combinatie cu dimensiunile generoase, HyperX Fury S Pro Speed este genul de mousepad in cazul caruia nu se poate plange nimeni ca a ajuns cu mouse-ul la margine, indiferent de rezolutia senzorului sau stilul de joaca al utilizatorului.
 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – HyperX Fury S Pro Speed

  1. J. Nicolae a scris pe:

    Foarte bun testul, din punctul meu de vedere nu merita sa dai atati bani pe un asemenea produs, exista variante, multe home made.
    Dar pentru un impatimpit sau o persoana mai comoda…

  2. Daniel Necula a scris pe:

    Doar traim in tara lui Dorel .. cu solutii home made. Evident ca merita totdeauna sa ai un asemenea produs care nu e facut doar pentru mouse. Tastatura si “soricelul” stau foarte bine acum de cand folosesc o asemenea suprafata uriasa. Nu are nici o legatura cu a fi impatimit sau comod.

Lasa-ne un comentariu: