lab501.ro

Prezentare – HyperX QuadCast

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 March, 2020.

Teste si concluzii

 
Am testat HyperX QuadCast in mai multe aplicatii, de la OBS si TeamSpeak si pana la Facebook Messenger si am fost placut impresionat de nivelul de calitate, pe de o parte, respectiv de posibilitatile avansare de control, HyperX QuadCast fiind potrivit pentru orice scenariu imaginabil in birou.

Astfel, modurile cardioid si bidirectional sunt optime pentru izolarea vocii / vocilor pentru unul sau doi interlocutori, ignorand zgomotele din mediul inconjurator. La polul opus, modul de functionare omnidirectional este perfect pentru video-conferinte cu mai multe persoane, HyperX QuadCast captand absolut tot ce se aude in spatiul din jurul sau.

Nu in ultimul rand, modul stereo este gandit pentru cei care au veleitati de muzicieni, fiind optim pentru inregistrarea vocii sau a instrumentelor. Evident, in toate cazurile calitatea audio este net superioara microfoanelor pe care le gasim chiar si pe cele mai performante headset-uri in momentul de fata.

Cu un pret de ~500 RON, HyperX QuadCast este dedicat creeatorilor de continut care nu sunt dispusi sa faca nici un compromis la capitolul calitate audio, oferind un bun raport calitate / pret, posibilitati avansate de control si un grad mare de libertate legat de modul in care il putem monta.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: