lab501.ro

GSkill RIPJAWS KM560 MX – Mechanical Gaming Keyboard (Cherry MX Brown)

Scris de: , in categoria: Periferice, in 1 June, 2017.

GSkill RIPJAWS KM560 MX

 
GSkill sunt un nume binecunoscut pentru pasionati, memoriile dedicate entuziastilor regasindu-se pe multe platforme pe care s-au dat de-a lungul timpului diverse recorduri mondiale. Asa cum am vazut si in round-up-ul nostru de memorii, GSkill produc in continuare unele dintre cele mai performante memorii existente pe piata.

Totusi, asa cum va povesteam cu aproape 2 ani in urma, memoriile nu sunt singurul domeniu unde producatorul taiwanez incearca sa exceleze, gama de periferice de gaming lansata in 2015 bucurandu-se de succes in randul pasionatilor.

Ei bine, daca GSkill KM780 era un model de varf, cu forma agresiva, iluminare RGB si taste macro dedicate, modelul despre care vom vorbi astazi reprezinta opusul acestei abordari, intr-o forma din ce in ce mai cautata si indragita in ultima vreme. Ma refer, desigur, la GSkill RIPJAWS KM560 MX, o tastatura mecanica tenkeyless, dotata cu switch-uri Cherry MX.

Daca in anii trecuti tastaturile uriase, cu forme iesite din comun si zeci de butoane in plus parca erau tinta oricarui producator, feed-back-ul oferit de utilizatori si de gamerii profesionisti a aratat ca utilizatorii au nevoie de altceva, mai ales cei care participa des la lan-party-uri. Astfel, o tastatura solida, de calitate, care inglobeaza toate tehnologiile necesare (switch-uri mecanice, full n-Key rollover si 100% anti-ghosting), dar are o dimensiune redusa si nu necesita instalarea unui software dedicat pe PC pare sa atraga din ce in ce mai multi utilizatori.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: GSkill RIPJAWS KM560 MX – Mechanical Gaming Keyboard (Cherry MX Brown)

Lasa-ne un comentariu: