lab501.ro

GSkill RIPJAWS KM560 MX – Mechanical Gaming Keyboard (Cherry MX Brown)

Scris de: , in categoria: Periferice, in 1 June, 2017.

Constructie

 
GSkill RIPJAWS KM560 MX este o tastatura compacta, construita dintr-un plastic negru usor teflonat. Constructia este clasica (key-caps-uri cilindrice, cablu USB invelit in material textil, picioruse rabatabile), dar solida, combinatia intre greutate si piciorusele de cauciuc oferind stabilitate pe orice suprafata.

Evident, un format compact si o functionalitate out-of-the-box, fara software, implica si o serie de compromisuri. Astfel, pentru majoritatea functiilor extra vom utiliza tasta Fn in combinatie cu alte taste. Pentru acces rapid la functii ale sistemului, avem la dispozitie combinatiile Fn + F1-F4, cu ajutorul carora putem deschide rapid Windows Explorer, internet browser-ul, clientul de mail sau calculatorul. Folosind combinatiile Fn + F5-F7, avem acces la Windows Store, putem activa sau dezactiva N-Key roll-over si putem schimba modul de iluminare.

Tastele multimedia (inapoi, play/pause, stop si inainte) pot fi accesate cu ajutorul combinatiilor Fn + F9-F12, in timp ce controlul sistemului de sunet (mute, mai incet, mai tare) se realizeaza cu ajutorul combinatiilor Fn + PrtScr, Fn + Scroll si Fn + Pause. Pentru inregistrarea macro-urilor, vom utiliza combinatia Ctrl + B,I sau E. Nu pare intuitiv, la inceput, dar nu trece mult timp pana te obisnuiesti cu acest sistem.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: GSkill RIPJAWS KM560 MX – Mechanical Gaming Keyboard (Cherry MX Brown)

Lasa-ne un comentariu: