lab501.ro

GSkill RIPJAWS KM560 MX – Mechanical Gaming Keyboard (Cherry MX Brown)

Scris de: , in categoria: Periferice, in 1 June, 2017.

Concluzii

 
Am utilizat GSkill RIPJAWS KM560 MX timp de o saptamana si cu exceptia trecerii initiale de la G910-ul dotat cu Romer-G la Cherry MX Brown, m-am obisnuit rapid cu tastatura, atat pentru redactarea articolelor cat si in jocuri. Personal nu utilizez macro-uri sau taste multimedia, prin urmare experienta oferita a fost una “pura”, de tastatura solida care isi face treaba in orice situatie, ocupand mai putin spatiu pe birou, dar fiind la fel de solida ca behemot-ul pe care il utilizez zilnic.

Singurele imbunatatiri care ar putea fi aduse pentru cei care se deplaseaza des cu tastatura ar fi cablul USB detasabil si eventual o husa pentru transport. Cu exceptia acestor detalii, GSkill RIPJAWS KM560 MX este una dintre cele mai solide tastaturi tenkeyless pe care am pus mana in ultimii ani, oferind o combinatie optima intre dimensiuni reduse si confort in timpul utilizarii.

La fel ca si in cazul memoriilor, cei de la GSkill produc lucruri de calitate, iar GSkill RIPJAWS KM560 MX este unul dintre ele. Acum, daca tot am vazut ca pot lansa si asa ceva, parca as simti nevoia unui mouse de gaming cu forma clasica in portofoliul celor de la GSkill, pentru a completa oferta acestora in acest segment. Cine stie… poate vom vedea si asa ceva anul acesta.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: GSkill RIPJAWS KM560 MX – Mechanical Gaming Keyboard (Cherry MX Brown)

Lasa-ne un comentariu: