lab501.ro

Sony Xperia S – Intoarcerea la origini

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 7 May, 2012.

GL Benchmark 2.1.4

 

 

 

Desi atat Quadrant cat si AnTuTu au benchmark 3D integrat, GL Benchmark este primul test 3D adevarat capabil sa diferentieze GPU-urile noastre. Pentru a stresa la maxim GPU-ul am ales o randare 720p folosind un buffer intern (offscreen), altfel rezultatele nu erau comparabile din cauza rezolutiei diferite a ecranelor.

GPU-urile Adreno nu se simt prea bine in acest benchmark, Adreno 205 fiind ingenuncheat complet la randare HD. GeForce ULV se ridica la renumele NVIDIA si depaseste cu aproape 50% ocupantul locului 2, Mali-400 MP4.

NenaMark

 

 

NenaMark este un alt benchmark popular printre posesorii de telefoane, mai recentul NenaMark2 putand sa streseze fara probleme chiar si rapidul GeForce ULV. NenaMark1 este bazat pe un motor de randare mai vechi si nu scaleaza cum trebuie cu ultimele procesoare grafice, dovada fiind rezultatele identice obtinute de GeForce ULV, Adreno 220 si Mali-400 MP4.

 

RightWare BaseMark ES 2.0 Taiji

 

 

Cel mai stresant benchmark vine de la RightWare sub forma lui BaseMark ES 2.0 Taiji in care GeForce ULV nu se simte chiar in largul lui. Engine-ul benchmark-ului se pare ca se intelege foarte bine cu arhitectura folosita de Qualcomm in GPU-urile sale Adreno, acest lucru fiind evident daca privim rezultatele din graficul de mai sus.

Comentarii

Un comentariu la: Sony Xperia S – Intoarcerea la origini

  1. High Octane a scris pe:

    Am fost fan Sony-Ericsson, am avut destul telefoane de la ei, printre care amintesc T10, T28, T68i, K750i, W810i. Pana nu demult chiar imi doream cu ardoare un W902. Am apreciat intotdeauna ceea ce Sony reusea sa aduca in plus fata de alti producatori dar in cazul de fata, ma intreb daca (virgula) camera foto de 12 Mpx si display-ul HD si prezenta unui port HDMI justifica diferenta de aproape 700 lei, fata de un Samsung Galaxy S2 pe care il gasim tot la evoMAG la 1879 lei. Personal nu as renunta la customizabilitatea pe care o ofera S2 in favoarea unui display HD fie el chiar cu 342 ppi. Acelasi plastic ieftin il gasim si pe S2, insa bunul simt chiar m-ar impiedica sa dau 25xx lei pe un Xperia S, cand la acelasi pret gasim One X sau cu 250 lei in plus gasim S3. Este overpriced, incorporeaza pe alocuri tehnologii mai slabe decat S2, care desi este mai batran cu aproape un an, are Bluetooth 3.0 si camera frontala de 2Mpx.

Lasa-ne un comentariu: