lab501.ro

Sony Xperia S – Intoarcerea la origini

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 7 May, 2012.

SONY este o companie careia ii place sa inoveze si ale carei produse se vor de obicei cu cativa pasi inaintea concurentilor directi. Cu toate astea pentru producatorul japonez segmentul de piata smartphone nu a fost reprezentat asa cum sunt convins ar fi vrut mai marii companiei. Nu a fost reprezentat pentru ca nu am avut inca un terminal care sa combine cu succes atuurile pe care mizeaza SONY cand avem de-a face cu smartphone-uri. Atuurile despre care discutam sunt, asa cum bine stiti daca ati detinut un telefon SONY sau SONY Ericcson: ecranul, camera foto si calitatea audio. O reteta destul de simpla mai ales ca fiecare atu enumerat se trage din experienta pe care o are SONY atat in terminale audio-video portabile cat si in camere foto digitale.

Ajungem astfel la testul de astazi in care vom invarti si vom analiza si testa noul smartphone iesit de pe linia de productie a celor de la SONY. Xperia S, caci despre el vom vorbim, este nava amiral a line-up-ului de smartphone-uri al companiei asiatice. Fiind primul terminal lansat o data cu despartirea de Ericcson probabil asteptarile sunt foarte mari. Daca au reusit cei de la SONY sa integreze atuurile despre care vorbeam mai sus si daca acestea sunt suficiente pentru ca Xperia S sa castige batalia cu noul val de smartphone-uri bazate pe Android vom urmari impreuna pe parcursul acestui review.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Sony Xperia S – Intoarcerea la origini

  1. High Octane a scris pe:

    Am fost fan Sony-Ericsson, am avut destul telefoane de la ei, printre care amintesc T10, T28, T68i, K750i, W810i. Pana nu demult chiar imi doream cu ardoare un W902. Am apreciat intotdeauna ceea ce Sony reusea sa aduca in plus fata de alti producatori dar in cazul de fata, ma intreb daca (virgula) camera foto de 12 Mpx si display-ul HD si prezenta unui port HDMI justifica diferenta de aproape 700 lei, fata de un Samsung Galaxy S2 pe care il gasim tot la evoMAG la 1879 lei. Personal nu as renunta la customizabilitatea pe care o ofera S2 in favoarea unui display HD fie el chiar cu 342 ppi. Acelasi plastic ieftin il gasim si pe S2, insa bunul simt chiar m-ar impiedica sa dau 25xx lei pe un Xperia S, cand la acelasi pret gasim One X sau cu 250 lei in plus gasim S3. Este overpriced, incorporeaza pe alocuri tehnologii mai slabe decat S2, care desi este mai batran cu aproape un an, are Bluetooth 3.0 si camera frontala de 2Mpx.

Lasa-ne un comentariu: