lab501.ro

Sony Xperia Z2 Tablet Review

Scris de: , in categoria: Tablete, in 14 April, 2014.

Sony Xperia Z2 Tablet

 
Astazi, dragii mei, este o zi fericita pentru fanii Sony. Spun asta pentru ca a venit momentul sa va povestesc despre Sony Xperia Z2 Tablet, una dintre cele mai interesante tablete pe care am pus mana pana acum. Suna bine, nu-i asa? Ei bine, desi fanii Sony nu ne-au iubit prea mult cand le-am aratat care sunt defectele lui Sony Xperia Z, sau cand a venit momentul adevarului pentru Sony Xperia Z1 si am aratat ca nu discutam despre o camera atat de performanta cum se laudau cei de la Sony, astazi lucrurile stau putin diferit.

Poate nu stiati, dar pe NEXT am testat destule device-uri Sony pana acum. Xperia S-ul ne-a placut la vremea lui, desi nu a avut ce ii trebuia pentru a fi un adevarat hit, Xperia U a fost unul dintre mainstream-urile mele preferate in 2012, in timp ce Xperia GO ne-a aratat ca nu doar Samsung sau Motorola pot face device-uri rezistente la intemperii. Nu mai amintesc acum intalnirile noastre cu Xperia Z si Xperia Z1, insa as aminti faptul ca ultima tableta Sony pe care am testat-o a fost Xperia Tablet S.

De atunci s-au intamplat mai multe lucruri, unul dintre ele fiind lansarea unei tablete de succes, mai precis Sony Xperia Z Tablet. Ei bine, pastrand o parte dintre caracteristicile care au adus succes modelului Z, cei de la Sony au lansat la MWC un urmas de nadejde, mai precis Sony Xperia Z2 Tablet. Si spre deosebire de ultima tableta de la Sony testata de noi, de aceasta data nu mai avem de-a face cu artificii de design si demonstratii in bucatarie. Nu dragilor, Sony Xperia Z2 Tablet este un adevarat behemot al tabletelor cu Android, un produs care poarta cu mandrie numele Sony si ataca direct si fara drept de apel concurentii de la Apple si Samsung. Si dupa ce m-am jucat cu ea ceva vreme pot sa va spun ca are si cu ce sa faca acest lucru!
 
Constructie-02

Comentarii

4 comentarii la: Sony Xperia Z2 Tablet Review

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174

Lasa-ne un comentariu: