lab501.ro

Review – SONY INZONE H3, H7 si H9

Scris de: , in categoria: Gadget, in 9 December, 2022.

SONY INZONE

 

Exista brand-uri si companii dedicate anumitor categorii de produse, exista companii care activeaza in mai multe domenii si exista giganti care si-au lasat de-a lungul timpului amprenta intr-o varietate intreaga de domenii, de care toata lumea a auzit intr-un fel sau altul. Iar SONY fac cu siguranta parte din ultima categorie, fiind cunoscuti pentru produsele audio excelente, pentru televizoare si monitoare, pentru camere foto si senzori, pentru medii de stocare, pentru telefoane mobile, dar si pentru console, studiouri de filme, case de productie de discuri sau jocuri.

Practic, compania fondata in 1946 in Tokyo s-a transformat in cateva decade dintr-un magazin de electronice intr-unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume si ulterior intr-unul dintre cei mai mari producatori de muzica, filme si jocuri din lume. Si de-a lungul timpului, numele SONY a devenit sinonim cu calitatea in domeniul audio / video – cei care au prins inceputul anilor 90 isi mai amintesc poate ce insemna sa ai un sistem audio sau un televizor SONY in acele timpuri), dai si cu industria jocurilor, SONY fiind probabil cel mai indragit brand de console din lume.

Drepr urmare, intr-o decada in care din ce in ce mai multe brand-uri, dintre care unele nu au avut niciodata legatura cu acest domeniu, incep sa lanseze produse dedicate gamerilor, era de asteptat ca si gigantii care activeaza in acest domeniu de zeci de ani sa aibe un cuvant de spus. Iar in cazul celor de la SONY, acest cuvant este INZONE, brand-ul de hardware pentru gaming lansat la inceputul acesti veri.

Practic, SONY incearca sa ofere monitoare si headset-uri pentru gaming, atat utilizatorilor de console, cat si PC gamerilor, iar primele produse din aceasta serie care au ajuns pe masa noastra de teste au fost castile din seria SONY INZONE H, mai precis SONY INZONE H3, H7 si H9.

Cu preturi cuprinse intre 499 RON si 1499 RON, acestea incearca sa ofere dotari pentru toate gusturile si buzunarele, de la headset-uri wired cu un bun raport calitate / pret si pana la headset-uri wireless cu ANC, pastrand in acelasi timp calitatea specifica produselor audio SONY.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – SONY INZONE H3, H7 si H9

  1. Albert a scris pe:

    SONY INZONE H7, este un headset wireless (WiFi + Bluetooth), echipat de asemenea cu tehnologie ANC si comercializat pentru 1499 RON. Corecteaza te rog cu H9 in loc de H&

Lasa-ne un comentariu: