lab501.ro

Review – Allview Soul X6 Xtreme

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 May, 2019.

Software

 
Allview Soul X6 Xtreme ruleaza Android 9.0 stock, modificarile aduse de Allview rezumandu-se la tema, precum si la cele doua aplicatii proprietare, asistentul Allview AVI si aplicatia Update OTA. Combinatia intre Andoid 9 si display-ul care iti lasa senzatia ca acopera intreaga suprafata a laturii frontale este una placuta, navigarea fiind rapida si intuitiva.

Practic, Allview Soul X6 Xtreme ofera o experienta in utilizarea zilnica similara cu ceea ce vedem in cazul flagship-urilor moderne, telefonul fiind rapid si placut de utilizat. Evident, datorita utilizarii unei camere frontale culisante, optiunea Deep Face ID nu este prezenta in cazul lui Allview Soul X6 Xtreme, insa utilizatorii preocupati de securitate biometrica pot utiliza senzorul de amprente integrat in display.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Allview Soul X6 Xtreme

 1. Just Gigi a scris pe:

  Să știi că asta a fost o întrebare către Allview Romania. De ce nu au lansat telefonul cu 6GB RAM. Era mai corect pentru un xtreme. Sau cum ar fi fost cu 8?

 2. zava a scris pe:

  560 nits e puțin pt. un flagship 2019), 4/64, chipset la nivel de Mi8 SE (tel. la 1200 lei în magazine),cameră mediocră, 1700 lei, preț la care iei un S9 sigilat de pe olx.

  Ce-ar mai fi de spus ? Probabil după Geoni și actualul prod. indian va urma și al treilea și tot așa. Zero inovație, noroc cu Androidul mai curat.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  560 de nits nu este putin deloc, este chiar enorm pentru un amoled, iar camera nu este mediocra deloc. Legat de pret… no cooment.

 4. Andrei80 a scris pe:

  Telefonul e ok-ish, dar pretul e de flagship de anul trecut. Exista multe optiuni mai ieftine si MULT mai performante(Mix2S, Poco, Mi8, P20, Mate 10Pro ca sa dau cateva exemple cu care nu poate concura din niciun punct de vedere). Vorbesc despre preturi de magazin.

 5. Allview Soul X6 Xtreme este un smartphone ce depășește cu mult așteptările a ceea ce numim telefon mobil.
  Culoarea, rafinamentul, autonomia, ergonomia, designul, toate au un aspect unic și de foarte bună calitate.

Lasa-ne un comentariu: