lab501.ro

Review – Allview Soul X6 Xtreme

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 May, 2019.

Camera – Meniu

 
Fata de versiunea prezenta pe Android 8, meniul camerei a fost simplificat si mai mult, accentul fiind pus pe simplitate si utilitate. Partea dreapta a aplicatiei a ramas aproape neschimbata, aici fiind prezente modurile principale de fotografiere / filmare , declansatorul si butonul cu ajutorul caruia comutam intre camera principala si camera frontala, in timp ce pe latura din stanga sunt pozitionate setarile.

Avem in continuare la dispozitie mai multe moduri de fotografiere, inclusv Pro Mode, in care avem acces la cele mai importante setari, cum ar fi balansul de alb, sensibilitatea sau expunerea, Beauty, cu o serie intreaga de filtre predefinite, precum si modul Super Photo, cu ajutorul caruia putem obtine imagini de pana la 90MP datorita unei serii de expuneri succesive.

Desi personal nu consider aceasta functie foarte utila pe un smartphone, nu pot sa nu remarc lipsa modului de filmare 4K in cazul unui telefon care are sufix-ul Xtreme in denumire, mai ales in conditiile in care chipset-ul suporta acest lucru. De asemenea, nu avem posibilitatea de a modifica numarul de cadre pe secunda, singurele setari pe care le putem face la capitolul video fiind cele de calitate.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Allview Soul X6 Xtreme

 1. Just Gigi a scris pe:

  Să știi că asta a fost o întrebare către Allview Romania. De ce nu au lansat telefonul cu 6GB RAM. Era mai corect pentru un xtreme. Sau cum ar fi fost cu 8?

 2. zava a scris pe:

  560 nits e puțin pt. un flagship 2019), 4/64, chipset la nivel de Mi8 SE (tel. la 1200 lei în magazine),cameră mediocră, 1700 lei, preț la care iei un S9 sigilat de pe olx.

  Ce-ar mai fi de spus ? Probabil după Geoni și actualul prod. indian va urma și al treilea și tot așa. Zero inovație, noroc cu Androidul mai curat.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  560 de nits nu este putin deloc, este chiar enorm pentru un amoled, iar camera nu este mediocra deloc. Legat de pret… no cooment.

 4. Andrei80 a scris pe:

  Telefonul e ok-ish, dar pretul e de flagship de anul trecut. Exista multe optiuni mai ieftine si MULT mai performante(Mix2S, Poco, Mi8, P20, Mate 10Pro ca sa dau cateva exemple cu care nu poate concura din niciun punct de vedere). Vorbesc despre preturi de magazin.

 5. Allview Soul X6 Xtreme este un smartphone ce depășește cu mult așteptările a ceea ce numim telefon mobil.
  Culoarea, rafinamentul, autonomia, ergonomia, designul, toate au un aspect unic și de foarte bună calitate.

Lasa-ne un comentariu: