lab501.ro

Review – Allview Soul X6 Xtreme

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 May, 2019.

Camera – imagini

 
La capitolul camera principala, diferentele pe care le-am observat fata de X5 Soul Pro tin de obiectivul ceva mai luminos (F1.8 vs F2.0), respectiv de firmware-ul imbunatatit, drept urmare Allview Soul X6 Xtreme reuseste sa ne impresioneze din acest punct de vedere, obtinand o calitate apropiata de ceea ce putem vedea in cazul flagship-urilor.

Senzorul se adapteaza corespunzator majoritatii situatiilor, indiferent daca discutam despre conditii propice de iluminare sau interioare cu putina lumina, surse incandescente sau surse cu descarcare in vapori de gaz, iar latitudinea de expunere este destul de larga pentru un telefon.

Mi-ar fi placut totusi sa pot filma clip-uri 4K, respectiv o functie de slow-motion (macar un Full HD 120p), pentru ca partea video sa fie la fel de versatila ca partea foto. Stiu, stiu, nici Samsung Galaxy A50 si nici Huawei P30 Lite nu ofera aceste posibilitati, insa tocmai acesta a fost intotdeuna unul dintre avantajele Allview – oferirea unor functii superioare in aceeasi gama de pret.

 

 

Camera – video

 

 

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Allview Soul X6 Xtreme

 1. Just Gigi a scris pe:

  Să știi că asta a fost o întrebare către Allview Romania. De ce nu au lansat telefonul cu 6GB RAM. Era mai corect pentru un xtreme. Sau cum ar fi fost cu 8?

 2. zava a scris pe:

  560 nits e puțin pt. un flagship 2019), 4/64, chipset la nivel de Mi8 SE (tel. la 1200 lei în magazine),cameră mediocră, 1700 lei, preț la care iei un S9 sigilat de pe olx.

  Ce-ar mai fi de spus ? Probabil după Geoni și actualul prod. indian va urma și al treilea și tot așa. Zero inovație, noroc cu Androidul mai curat.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  560 de nits nu este putin deloc, este chiar enorm pentru un amoled, iar camera nu este mediocra deloc. Legat de pret… no cooment.

 4. Andrei80 a scris pe:

  Telefonul e ok-ish, dar pretul e de flagship de anul trecut. Exista multe optiuni mai ieftine si MULT mai performante(Mix2S, Poco, Mi8, P20, Mate 10Pro ca sa dau cateva exemple cu care nu poate concura din niciun punct de vedere). Vorbesc despre preturi de magazin.

 5. Allview Soul X6 Xtreme este un smartphone ce depășește cu mult așteptările a ceea ce numim telefon mobil.
  Culoarea, rafinamentul, autonomia, ergonomia, designul, toate au un aspect unic și de foarte bună calitate.

Lasa-ne un comentariu: