lab501.ro

Review – Allview Soul X6 Xtreme

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 May, 2019.

Ambalaj si accesorii

 
Allview Soul X6 Xtreme este livrat intr-un ambalaj elegant, in care gasim telefonul, o husa de protectie, adaptorul la priza, cablul USB -> USB Type-C, headset-ul si cheita pentru tavita SIM-urilor. Telefonul este echipat cu o folie de protectie pentru ecran gata aplicata, iar husa de silicon inclusa in pachet va fi cu siguranta utila celor care doresc sa protejze telefonul de zgarieturi sau cazaturi – cred ca orice producator ar trebui sa includa asa ceva in pachet.
 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Allview Soul X6 Xtreme

 1. Just Gigi a scris pe:

  Să știi că asta a fost o întrebare către Allview Romania. De ce nu au lansat telefonul cu 6GB RAM. Era mai corect pentru un xtreme. Sau cum ar fi fost cu 8?

 2. zava a scris pe:

  560 nits e puțin pt. un flagship 2019), 4/64, chipset la nivel de Mi8 SE (tel. la 1200 lei în magazine),cameră mediocră, 1700 lei, preț la care iei un S9 sigilat de pe olx.

  Ce-ar mai fi de spus ? Probabil după Geoni și actualul prod. indian va urma și al treilea și tot așa. Zero inovație, noroc cu Androidul mai curat.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  560 de nits nu este putin deloc, este chiar enorm pentru un amoled, iar camera nu este mediocra deloc. Legat de pret… no cooment.

 4. Andrei80 a scris pe:

  Telefonul e ok-ish, dar pretul e de flagship de anul trecut. Exista multe optiuni mai ieftine si MULT mai performante(Mix2S, Poco, Mi8, P20, Mate 10Pro ca sa dau cateva exemple cu care nu poate concura din niciun punct de vedere). Vorbesc despre preturi de magazin.

 5. Allview Soul X6 Xtreme este un smartphone ce depășește cu mult așteptările a ceea ce numim telefon mobil.
  Culoarea, rafinamentul, autonomia, ergonomia, designul, toate au un aspect unic și de foarte bună calitate.

Lasa-ne un comentariu: