lab501.ro

Review – Allview Soul X6 Xtreme

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 May, 2019.

Constructie si dotari

 
Allview Soul X6 Xtreme este un telefon elegant, cu un raport display / corp impresionant si nu in ultimul rand cu o forma pe gustul meu. Astfel, pe latura frontala nu gasim nici un notch, iar display-ul nu este curbat, in schimb, latura din spate este usor curbata inspre laterale. Datorita acestui detaliu, avem impresia ca utilizam un telefon semnificativ mai subtire, telefonul oferind in acelasi timp o priza ferma si comoda.

Chiar daca latura frontala este dedicata integral display-ului, producatorul a reusit sa integreze firesc difuzorul principal in rama telefonului, acesta fiind greu de observat la prima vedere. Dispunerea butoanelor este clasica, conectorul USB Type-C fiind pozitionat pe latura inferioara, flancat de jack-ul audio, microfonul principal si difuzorul secundar, tavita SIM-urilor este dispusa pe partea stanga, cele doua butoane (power si volum +/-) fiind pozitionate pe partea dreapta.

Pe latura superioara, pe langa microfonul secundar, intalnim ceea ce pare la prima vedere un buton oval. De fapt, este vorba despre camera frontala, care culiseaza in exterior in momentul in care comutam in modul selfie in aplicatia camerei. Aceasta actiune dureaza ~ 1 secunda si este insotita de un zgomot specific, camera fiind gata de actiune imediat ce miscarea culisanta s-a incheiat.

Evident, senzorul de amprente este integrat in display, acest aspect sporind suprafata utila a acestuia si adaugand un plus de confort pentru cei pasionati de securitatea biometrica.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Allview Soul X6 Xtreme

 1. Just Gigi a scris pe:

  Să știi că asta a fost o întrebare către Allview Romania. De ce nu au lansat telefonul cu 6GB RAM. Era mai corect pentru un xtreme. Sau cum ar fi fost cu 8?

 2. zava a scris pe:

  560 nits e puțin pt. un flagship 2019), 4/64, chipset la nivel de Mi8 SE (tel. la 1200 lei în magazine),cameră mediocră, 1700 lei, preț la care iei un S9 sigilat de pe olx.

  Ce-ar mai fi de spus ? Probabil după Geoni și actualul prod. indian va urma și al treilea și tot așa. Zero inovație, noroc cu Androidul mai curat.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  560 de nits nu este putin deloc, este chiar enorm pentru un amoled, iar camera nu este mediocra deloc. Legat de pret… no cooment.

 4. Andrei80 a scris pe:

  Telefonul e ok-ish, dar pretul e de flagship de anul trecut. Exista multe optiuni mai ieftine si MULT mai performante(Mix2S, Poco, Mi8, P20, Mate 10Pro ca sa dau cateva exemple cu care nu poate concura din niciun punct de vedere). Vorbesc despre preturi de magazin.

 5. Allview Soul X6 Xtreme este un smartphone ce depășește cu mult așteptările a ceea ce numim telefon mobil.
  Culoarea, rafinamentul, autonomia, ergonomia, designul, toate au un aspect unic și de foarte bună calitate.

Lasa-ne un comentariu: