lab501.ro

Review – Allview X4 Xtreme

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 24 July, 2017.

Allview X4 Xtreme

 
Am testat smartphone-uri Allview incepand cu modele care astazi pot fi considerate preistoria companiei (P4 Alldro si P5 Alldro) si am urmarit cu atentie parcursul brand-ului romanesc, pentru ca intotdeuna am fost atras de produsele cu un bun raport calitate / pret, iar multe dintre produsele acestora au facut parte din aceasta categorie. Viper si X1 au fost serii care ne-au aratat ca se poate si mai mult, atat din punct de vedere al performantelor cat si din punct de vedere al design-ului, iar Allview X1 Xtreme a marcat un punct de cotitura, in care un brand cunoscut pentru produsele mainstream lansa pe piata un smartphone high-end.

Dotat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 800, 3GB RAM, 32GB spatiu de stocare si o camera de exceptie in acel moment (16MP, Full HD), X1 Xtreme era un adevarat varf de gama, comercializat pentru un pret ceva mai accesibil decat ceea ce vedeam in cazul producatorilor consacrati. I-a urmat Allview X2 Xtreme, lansat in urma cu 2 ani, care continua reteta “bestiei” – procesor cu 8 nuclee tactate la 2GHz, 3GB RAM, 64GB stocare, display WQHD de 6″, camera de 24MP cu filmare 4K, s.a.m.d.

Allview X2 Xtreme se numara printre telefoanele pe care le-am apreciat in mod special, motiv pentru care si astazi il utilizez pe post de telefon secundar, dupa ce a fost principalul meu telefon timp de un an si jumatate. Prin urmare era evident ca asteptam cu mult interes un X3 Xtreme, model care insa nu a aparut pe piata. O generatie mai tarziu, am primit la teste Allview X4 Xtreme, telefon pe care de-abia asteptam sa il iau la puricat, inca din momentul in care am aflat pentru prima data despre existenta lui. In fond, ambele modele lansate inaintea sa in gama Xtreme au fost pe gustul meu.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Allview X4 Xtreme

  1. Just Gigi a scris pe:

    X25-ul s-ar putea să îl găsești pe X4 soul infinity. O să vedem.

Lasa-ne un comentariu: