lab501.ro

Review – Allview X4 Xtreme

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 24 July, 2017.

Constructie si dotari

 
Din punct de vedere al design-ului, Allview X4 Xtreme este net superior inaintasilor sai, fiind chiar suplu pentru un monstru de 6″. Utilizand in fiecare zi astfel de telefoane, pentru mine Allview X4 Xtreme este comod in utilizare, insa majoritatea utilizatorilor vor avea nevoie de o perioada de acomodare cu dimensiunile acestuia.

La fel ca si in cazul lui X2 Xtreme, atat butoanele volum +/- cat si butonul Power sunt dispuse pe aceeasi latura, cel din urma fiind pozitionat inspre mijlocul telefonului pentru a putea fi atins fara probleme cu degetul mare chiar si de catre cei cu mana ceva mai mica. Latura din stanga adaposteste tavita in care putem monta doua SIM-uri (un micro-SIM si un nano-SIM) sau un SIM si un card de memorie de pana la 256GB, in timp ce latura inferioara este dedicata grilajului difuzorului secundar / microfonului si conectorului micro-USB, iar conectorul audio este dispus pe latura superioara.

Partea frontala a telefonului adaposteste senzorul de proximitate, difuzorul principal si flash-ul frontal, in partea inferioara fiind montat butonul home dotat cu senzor de amprenta, acesta fiind usor adancit. Pe latura din spate gasim cele doua lentile ale camerei principale, precum si dual-flash-ul dispus langa acestea, la fel ca si in cazul lui X4 Soul.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Allview X4 Xtreme

  1. Just Gigi a scris pe:

    X25-ul s-ar putea să îl găsești pe X4 soul infinity. O să vedem.

Lasa-ne un comentariu: