lab501.ro

Review – Allview X4 Xtreme

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 24 July, 2017.

Autonomie

 

Asa cum stiti, testam autonomia atat cu ajutorul testelor sintetice, cat si in practica. Primul scenariu testat este intotdeauna cel in care folosim device-ul in mod normal: ascultam muzica, ne uitam la videoclipuri pe Youtube, ne jucam, stam destul de mult pe net, utilizam aplicatiile de social media (G+, Facebook) si nu in ultimul rand folosim camera foto/video, toate acestea cu luminozitatea setata la 100%. Desi acest scenariu are un nivel de repetabilitate egal cu zero este totusi relevant pentru un utilizator de tableta, deoarece fiecare isi cumpara device-ul pentru a-l utiliza, nu pentru a rula teste sintetice de baterie.

Al doilea scenariu este cel in care folosim aplicatia LAB501 Battery Life pentru a testa autonomia in doua situatii cu un nivel foarte ridicat de repetabilitate, mai precis rularea unui film 720p, respectiv rularea unui joc.

Un alt capitol unde X4 Xtreme obtine rezultate iesite din comun este autonomia, obtinand rezultate mai bune decat majoritatea smartphone-urilor testate de noi in ultimii 5 ani. Cu peste 9 ore de gaming si aproape 14 ore si jumatate de redare video, Allview X4 Xtreme straluceste la capitolul autonomie, fiind un companion demn de incredere pentru cei care petrec mult timp departe de priza.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Allview X4 Xtreme

  1. Just Gigi a scris pe:

    X25-ul s-ar putea să îl găsești pe X4 soul infinity. O să vedem.

Lasa-ne un comentariu: