lab501.ro

Review – Allview X4 Xtreme

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 24 July, 2017.

Concluzii

 
Trebuie sa recunosc ca am sentimente amestecate in urma saptamanii petrecute alaturi de Allview X4 Xtreme, poate si pentru ca asteptam de ceva timp un nou model al seriei. In primul rand, consider ca anumite dotari nu se ridica la inaltimea gamei si ma refer aici la camera principala, display si chipset. Desigur, in testele de procesor Allview X4 Xtreme obtine rezultate demne de invidiat, dar sunt convins ca un Helio X25 ar fi fost mult mai potrivit pentru aplicatii 3D mari consumatoare de resurse.

Camera produce imagini corecte si putem folosi Xtreme-ul fara probleme pe post de aparat principal in concediu, insa m-as fi asteptat la o solutie mai puternica pe un varf de gama Allview, asa cum a fost cazul in momentul lansarii celorlalte doua modele. Poate gresesc, dar eu unul cand vad cuvantul Xtreme pe o cutie ma astept la specificatii si rezultate iesite din comun.

Este adevarat, Allview X4 Xtreme este comercializat pentru 1899 RON, un pret mainstream, raportat la cat costa un flagship in zilele noastre, pret pentru care utilizatorii primesc un smartphone puternic cu o autonomie exceptionala. Si performanta telefonului per total (inclusiv camera, display) este buna. Totusi… daca X4 Xtreme este dotat cu Helio P25, X25-ul pe ce fel de model il vom vedea in gama Allview?

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Allview X4 Xtreme

  1. Just Gigi a scris pe:

    X25-ul s-ar putea să îl găsești pe X4 soul infinity. O să vedem.

Lasa-ne un comentariu: