Android L – Rerouting Google…
Imbunatatirile aduse consumului de energie au un rol important in Android L, iar Project Volta se ocupa de asta. Noile functii pe care le aduce sunt un economizator de baterie similar cu ce am vazut pe unele telefoane Samsung si HTC, un set nou de API-uri care furnizeaza functii de planificare mai eficiente din punct de vedere al energiei, plus instrumente noi pentru programatori pentru a verifica consumul de curent si pentru a-si optimiza aplicatiile.
Alte modificari includ optimizari de consum energetic pentru modem precum gruparea apelurilor de retea. Cand o aplicatie transfera date prin retea, modemul se trezeste, efectueaza transferul apoi intra in starea de asteptare. Nivelul de energie consumat in timpul transferului propriu zis nu poate fi scazut din software, dar acele perioade de asteptare pot fi diminuate daca sunt grupate cat mai multe transferuri posibile.
Una peste alta, Google afirma ca Android L poate imbunatati viata bateriei cu pana la 20% comparat cu KitKat. Nu am observat nivelul acesta de imbunatatire in testele mele, dar luand in considerare toate efectele vizuale nou introduse asta nu este neaprat un aspect negativ. In folosirea zilnica, adica in jur de 10 apeluri de 2 minute, navigarea pe Internet in jur de o ora si multiple nivele de Candy Crush Saga, autonomia a cunoscut o imbunatatire modesta. Autonomia in cazul rularii filmelor de fapt a scazut, asa ca nu pot spune ca Android L a demonstrat o imbunatatire vizibila in cazul meu. Tipurile de utilizare in care telefonul sta mai mult in repaus ar putea avea rezultate mai bune, asa ca ma astept de la telefoanele ieftine, care nu sunt folosite intensiv, sa beneficieze cel mai mult de pe urma proiectului Volta.
Comentarii
Oamenii îşi schimbă mintea? Who in God’s name talks like that in Romanian???
Mă face să mă îndoiesc asupra originalităţii…
Da, este un articol tradus…de aici – http://lab501.net/android-rerouting-google/
Din pacate noi nu putem intotdeuna sa scriem si sa si traducem simultan asa ca mai apelam la comunitate pentru ajutor cu traducerile din ro in en sau invers…
Oricum, multumesc pentru atentionare – acum am puricat si eu articolul si l-am corectat asa cum trebuie.
Cred ca e mai bine sa scrii varianta in engleza mai intai si apoi pe cea in romana, pentru a nu supara botii google sau bing. Cred ca toti am vazut, cautand informatii despre ceva anume, articole despre Android scrise de indieni sau indonezieni care fie nu stiu prea bine engleza sau nu au editat traducerile automate.
Revenind la subiectul articolului, mie, sincer nu prea imi place Android L. Prea mult “spatiu alb”, cum spun amerrycanei. Da, inteleg design-ul receptiv (parca asta e traducerea), dar sincer, parca prea multe lucruri sunt centrate cand sunt afisate in noul design L. Mai ales pentru noul Play Store, a caror iconite pentru detalii/statistici are aplicatiei par a fi niste semne rutiere.
Eram mare fan al interfetei Holo, mai ales varianta inchisa la culoare si al inspiratiei WP din holo, mai exactslide-ul stanga sau dreaptapentru a accesa alte pagini (vezi aplicatii cu o interfata asemanatoare cu CPU Z). Da, inteleg ca unele persoane urasc vechea interfata TRON-ifica a Holo, dar L nu prea se potriveste cu Tablete, phablet-uri sau ceasuri. Pare a fi interfata Google Glass trantita pe toate ecranele Google.
Manu. A
Tu stii pe ce site esti?
Cele mai recente stiri
Logitech lanseaza PRO X SUPERLIGHT 2 si PRO X TKL
Scris in 5 September, 2023.
IFA Berlin 2022 – Samsung
Scris in 5 September, 2022.
IFA Berlin 2022 – ASUS
Scris in 4 September, 2022.
IFA Berlin 2022 – Lenovo
Scris in 1 September, 2022.
Mountain 4 year anniversary sale
Scris in 22 July, 2022.
Articole Gaming
Alte articole
Syndication
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube