lab501.ro

Review – Lenovo Legion Creator 7i, Lenovo IdeaPad Creator 5i & Lenovo Yoga Creator 7i

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 14 October, 2020.

Constructie si dotari

 
Lenovo Yoga Creator 7i este un notebook de 15″, construit din aluminiu, care continua linia de design implementata pe Yoga 720 15″, Yoga 730 15″, respectiv Yoga C930 15″. Desigur, exista diferente consistente fata de modelele anterioare, Lenovo Yoga Creator 7i fiind echipat cu o rama foarte subtire care inconjoara monitorul, tastatura full care se intinde dintr-o parte in alta a carcasei, precum si un monitor care nu este nici rabatabil, nici dotat cu digitizor.

De asemenea, Lenovo Yoga Creator 7i este echipat un conector HDMI, un conector USB-C si un conector combo audio, pozitionati pe latura stanga, respectiv doi conectori USB si un card-reader micro-SD pozitionat pe latura dreapta. Fata de modelele mentionate mai sus, putem spune ca avem de-a face cu o abundenta de conectori.

Lenovo Yoga Creator 7i pastreaza schema coloristica a fratilor mai mari, precum si design-ul zonei camerei video, insa de aceasta data nu mai avem de-a face cu privacy shutter. Desigur, camera poate fi oprita din Lenovo Vantage, sau putem pur si simplu sa lipim un sticker pe obiectiv, daca ne facem griji legate de intimitatea noastra.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: