lab501.ro

Review – Lenovo Legion Creator 7i, Lenovo IdeaPad Creator 5i & Lenovo Yoga Creator 7i

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 14 October, 2020.

Constructie si dotari

 
Lenovo Legion Creator 7i utilizeaza acelasi sasiu ca si modelul Legion 7i, cu exceptia culorii Dark Moss, combinand perfect puterea de calcul de sub capota cu un aer sobru, elegant. Majoritatea conectorilor sunt pozitionati pe spate, cu exceptia a doi conectori USB-C pozitionati pe latura din stanga, impreuna cu jack-ul audio, respectiv a unui conector USB pe latura dreapta. Balamaua monitorului este montata in mai in fata, permitand o deschidere de 180 de grade, iar fanta de aerisire de pe latura inferioara are dimensiuni generoase, permitand o buna aerisire a componentelor din interior.

Camera frontala este echipata cu un “privacy shutter”, putand fi obturata fizic in momentul in care nu o utilizam. Pentru a pastra totusi marginile foarte subtiri ale ecranului, zona camerei este usor elevata fata de rama, ceea ce ne ajuta in momentul in care deschidem notebook-ul. Lenovo colaboreaza in continuare cu cei de la Corsair, atat pentru tastatura, cat si pentru iluminarea discreta a notebook-ului, aceasta putand fi controlata cu ajutorul excelentei aplicatii iCUE.

Avem de-a face cu o tastatura full size, care se intinde dintr-o latura in alta a notebook-ului, dimensiunea tastelor fiind aceeasi ca si in cazul modelului Legion 7i. Tastatura se numeste Legion TrueStrike, switch-urile utilizate pe Legion 7i fiind precise, in timp ce key-caps-urile sunt protejate cu ajutorul unui invelis placut la atingere, care reduce tocirea tastelor, sau efectul grasimii palmelor asupra lor. Nu in ultimul rand, touch-pad-ul multi-touch este pozitionat usor inspre stanga, pentru a face loc celor 4 taste directionale full size.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: