lab501.ro

Review – Lenovo Legion Creator 7i, Lenovo IdeaPad Creator 5i & Lenovo Yoga Creator 7i

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 14 October, 2020.

Display

 
Asa cum spuneam, una dintre principalele diferente intre versiunile Creator si modelele din care sunt derivate este calitatea display-urilor utilizate in cazul celor dintai. Asta nu inseamna ca Legion 7i sau Yoga Slim 7 nu au panouri de cea mai buna calitate. Totusi, de aceasta data accentul este pus pe reproducerea cat mai fidela a culorilor.

Astfel, daca Legion 7i era echipat cu un IPS cu o rata de refresh de 240Hz, in cazul lui Lenovo Legion Creator 7i avem de-a face cu o rata de refresh de 144Hz, precum si cu 100% acoperire Adobe RGB si suport HDR. De altfel, am fost curios cum se comporta in mod HDR, astfel incat am realizat masuratorile cu aceasta setare activata, iar rezultatele sunt excelente, cu un nivel de alb de 466 cd/m2 si un nivel de negru foarte redus, contrastul crescand in mod HDR pana la 3000:1.

Nici Lenovo IdeaPad Creator 5i nu se lasa mai prejos, fiind dotat cu un panou IPS de 144Hz cu acoperite 100% Adobe RGB, dar fara HDR. In acest caz, inregistram un nivel de alb de 492 cd/m2 si un contrast de 1100:1, precum si o reproducere exceptionala a culorilor, cu un Delta E cu valoare subunitara.

Lenovo Yoga Creator 7i nu este un notebook de gaming, motiv pentru care avem de-a face cu un display IPS cu o rata de refresh de 60Hz, insa producatorul specifica 100% acoperire pentru spatiul de culoare sRGB, iar colorimetrul nostru ne arata ~ 320 cd/m2 nivel de alb si un contrast de 1000:1, in timp ce reproducerea culorilor este, din nou, exceptionala.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: