lab501.ro

Review – Lenovo Legion Creator 7i, Lenovo IdeaPad Creator 5i & Lenovo Yoga Creator 7i

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 14 October, 2020.

Autonomie, temperaturi, nivel de zgomot

 
Fiind vorba despre un notebook cu o grosime mai mica de 20mm, temperatura maxima atinsa de procesor in cazul lui Lenovo Legion Creator 7i este de 98 oC, in schimb nucleul grafic nu a trecut de 59 oC, iar care nivelul de zgomot inregistrat este destul de scazut, mai precis 38.7 dB. Totusi, asa cum puteti observa, performanta procesorului este constanta, datorita sistemului de racire solid.

Acelasi lucru este valabil si in cazul lui Lenovo IdeaPad Creator 5i, procesorul atingand o temperatura maxima de 97 oC, in timp ce placa grafica nu trece de 69 oC, nivelul de zgomot maxim inregistrat fiind 43.1 dB. Si in acest caz performanta nu are de suferit, chiar si dupa 10 rulari consecutive de Cinebench.

Impresionant este faptul ca nici Lenovo Yoga Creator 7i nu trece de 97 oC, chiar daca este echipat cu acelasi procesor ca si modelul IdeaPad. Placa grafica atinge 65 oC in testele noastre, in timp ce aparatul de masura inregistreaza 43.6 dB.

La capitolul autonomie, avem de-a face cu ~ 9 ore de utilizare in aplicatii de tip browsing pentru Lenovo Legion Creator 7i, aproximativ 8 ore pentru Lenovo IdeaPad Creator 5i, respectiv 10 ore pentru Lenovo Yoga Creator 7i, in timp ce in jocuri toate modelele testate astazi ofera intre 2 si 3 ore departe de priza.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: