lab501.ro

Review – Lenovo Legion Creator 7i, Lenovo IdeaPad Creator 5i & Lenovo Yoga Creator 7i

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 14 October, 2020.

Concluzii

 
Lenovo Legion Creator 7i, Lenovo IdeaPad Creator 5i si Lenovo Yoga Creator 7i sunt practic versiuni speciale de Lenovo Legion 7i, IdeaPad Gaming 3i si Lenovo Yoga Slim 7i 15″, imbracate intr-o culoare exclusivista, echipate cu unele dintre cele mai performante panouri pentru editare foto / video disponibile pe piata in acest moment si disponibile exclusiv in configuratii gandite special pentru editare, randare, precum si gaming. Astfel, vom gasi pe aceste modele doar panourile testate in review-ul de astazi, 16 sau 32GB RAM, SSD-uri de 512GB sau 1TB, placi grafice Nvidia si procesoare din partea de sus a clasamentului.

Lenovo Legion Creator 7i va fi disponibil in configuratii echipate cu Intel Core i7 10875H sau Intel Core i9 10980HK, 16 sau 32GB RAM, unul sau doua SSD-uri NVMe de 512GB sau 1TB, Windows 10 Home sau Pro, restul specificatiilor fiind comune. Modelul testat de noi este varful de gama al seriei si urmeaza a fi comercializat pentru ~14999 RON.

Lenovo IdeaPad Creator 5i este deja disponibil in magazinele din tara noastra , modelul testat de noi fiind comercializat pentru 5799 RON in momentul redactarii acestui articol. Similar, Lenovo Yoga Creator 7i este de asemenea in stock, modelul testat de noi fiind comercializat pentru 7199 RON.

Si asa cum ati putut vedea in review-ul de fata, acestea ofera performante ridicate atat in jocuri, cat si in aplicatii profesionale, iar panourile utilizate pentru display le recomanda din plin creatorilor de continut. Desigur, Lenovo nu au uitat de gameri, atat Lenovo Legion Creator 7i, cat si Lenovo IdeaPad Creator 5i fiind echipate cu panouri cu o rata de refresh de 144Hz, in timp ce Lenovo Yoga Creator 7i este gandit mai mult pentru casual gamers.

Per total, chiar daca Lenovo nu au lansat o serie Creator in 2019, la fel ca majoritatea producatorilor, iata ca asteptarea a meritat, acestia reusind sa acopere o larga paleta de nevoi, de la Lenovo IdeaPad Creator 5i, care ofera un raport calitate / pret imbatabil, tinand cont de dotarile sale, trecand prin ultra-portabilul Lenovo Yoga Creator 7i, echipat cu un procesor Intel Core i7 din seria H si o placa grafica Nvidia GTX 1650 si ajungand la monstruosul Lenovo Legion Creator 7i, care ofera performante apropiate de ceea ce putem vedea in cazul desktop-urilor high-end.

Practic, asa arata o serie de produse in cazul carora nu a fost facut nici un compromis, iar cei care vor pune la treaba aceste laptop-uri vor simti din plin acest lucru. In plus, pe viitor este posibil sa vedem si versiuni echipate cu procesoare AMD… si nu ma refer la Renoir…
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: