lab501.ro

Review – Lenovo Legion Creator 7i, Lenovo IdeaPad Creator 5i & Lenovo Yoga Creator 7i

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 14 October, 2020.

Sub capota

 
Lenovo Legion Creator 7i beneficiaza de un air-flow logic, ventilatoarele pozitionate in colturi introducand aerul rece prin latura inferioara, respectiv evacuand aerul cald inspre laterale si in spate. Ventilatoarele sunt echipate cu 73 de lamele, iar sistemul de racire Legion Coldfront 2.0 utilizeaza un vapor-chamber cu o grosime de 2mm pentru a prelua caldura degajata de procesor si nucleul grafic, sistemul de racire fiind pur si simplu impresionant pentru un notebook.

Memoria RAM este protejata cu ajutorul unui heatsink din aluminiu, la fel ca si chipset-ul, neglijat in ultimii ani de majoritatea producatorilor. Sub unitatea de racire monolitica, gasim cele doua slot-uri SO-DIMM, protejate si ele de un radiator, de-o parte si de alta fiind dispuse cele doua slot-uri NVMe.

Acumulatorul de 80Wh ocupa aproape intreaga lungime a laturii inferioare, fiind flancat de doua difuzoare de dimensiuni generoase. Nu in ultimul rand, desi nu sunt vizibili in fotografii, Lenovo Legion Creator 7i este echipat cu 6 senzori de temperatura, dispusi pe ambele laturi ale notebook-ului, care ofera un control mult mai precis al frecventei procesorului si placii grafice in functie de temperaturile atinse in timpul functionarii.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: