lab501.ro

Review – Clevo P960 – Dream Machines RS2060

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 22 April, 2019.

Clevo P960

 
Am avut un inceput de an pe cinste la capitolul notebook-uri, testand nu mai putin de 8 modele de la 6 producatori, toate echipate cu cele mai noi procesoare si placi video. Si dupa cum ati vazut saptamana trecuta, agitatia nu se opreste aici, o serie intreaga de procesoare noi urmand sa isi faca apritia in decursul acestei saptamani. Si chiar daca aceste procesoare sunt noi cu numele, in practica fiind vorba despre aceeasi arhitectura si acelasi proces de fabricatie din ultimii ani, asta inseamna ca vom vedea si noi modele de notebook-uri, in special in segmentul mainstream, acolo unde avem parte si de placi grafice noi, din seria GTX.

Drept urmare, va puteti astepta in continuare la review-uri de notebook-uri pe NEXT – in fond, segmentul mainstream este cel mai intens disputat de catre producatori si nu in ultimul rand, un segment foarte important in tara noastra. Pana atunci insa, v-am pregatit altceva, mai precis un notebook de la Clevo, de aceasta data subtire si elegant. Daca P775TM1 poate fi poreclit cu usurinta “Big Bubba”, putine notebook-uri avand performantele si statura sa, Clevo P960 este un hibrid interesant, care propune un format destul de atipic. Este vorba despre un notebook subtire si elegant, dotat insa cu un display cu o diagonala de 16″, un format mai putin intalnit in portofoliul producatorilor consacrati.

Asta ca sa vedem ca producatorul taiwanez poate oferi si notebook-uri subtiri, nu doar mamuti. Si de aceasta data avem de-a face cu o platforma Clevo oferita sub brand Dream Machines, fiind vorba despre modelul Dream Machines RS2060-16PL16, comercializat in Romania de catre colegii de la TekAdvice. Alaturi de laptop am primit si doua periferice Dream Machines, mai precis mouse-ul DM1 FPS Blizzard White, pe care il primiti cadou la achizitia unui Clevo P960 / Dream Machines RS2060-16PL16, respectiv un mousepad pe masura, pe numele sau DM Pad L.

Asa ca… turnati-va un pahar din racoritoarea preferata, asezati-va comod in fata PC-ului sau a smartphone-ului si haideti sa vedem cum arata un Clevo subtire si elegant, livrat impreuna cu un mouse de gaming pe cinste.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Clevo P960 – Dream Machines RS2060

  1. Interesant laptop. Stie cineva daca exista o anumita ordine pentru conectarea de stocare M2 NVME in sistem? Am inteles ca sunt probleme daca nu sunt puse intr-un anumit slot sau daca se instaleaza NVME M2 SSD impreuna cu un SATA M2 SSD.

Lasa-ne un comentariu: