lab501.ro

Review – Clevo P775DM3-G – GTX 1080 + Core i7 6700K

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 13 September, 2016.

Clevo P775DM3-G

 
O noua generatie de placi video si-a facut aparitia pe notebook-uri, iar producatorii au inceput deja sa ne asalteze cu modele trimise la review. Am vazut pana acum cum se comporta GTX 1070 pe notebook in doua arome, mai precis Acer Predator 17 G9-793, respectiv Lenovo Ideapad Y910. Ei bine, unul dintre producatorii care aduce solutii interesante pe piata este Clevo, acestia furnizand produse in regim ODM altor brand-uri. In Romania, produsele Clevo sunt comercializate sub brand propriu de catre TekAdvice, acestia trimitandu-ne la review cea mai recenta creatie a taiwanezilor, mai precis Clevo P775DM3-G.

Unul dintre avantajele pe care cei de la TekAdvice le ofera este posibilitatea configurarii platformei de catre utilizator, asa cum va povesteam in review-ul lui Clevo P870DM-G. Unul dintre avantajele pe care le am eu acum pentru ca v-am povestit foarte detaliat despre platforma P870DM-G este faptul ca nu va mai trebui sa intram si de aceasta data in detalii legate de powerstates, overclocking, software sau display, deoarece toate aceste aspecte au fost deja tratate in review-ul respectiv.

Prin urmare, daca vrei sa intelegeti mai bine ce inseamna platforma si ce inseamna ODM, daca vreti sa vedeti ce inseamna powerstates in cazul unui notebook dotat cu procesor de desktop si cum se poate overclocka procesorul, daca vreti sa vedeti cum arata software-ul pus la dispozitie de Clevo sau cum se descurca panoul LG de 17″ pe care ambele modele il au in comun, atunci o sa va rog sa lecturati mai intai review-ul lui P870DM-G, deoarece nu vom reveni asupra acestor aspecte in review-ul de fata.

Astazi sarcina mea este mai usoara decat a fost in cazul lui P870DM-G, dar nu este deloc mai putin interesanta, deoarece varianta de Clevo P775DM3-G pe care am primit-o la review este dotata cu GTX 1080, cea mai puternica placa video disponibila pentru notebook-uri in momentul de fata. Acum, ca v-am facut curiosi, haideti sa ne punem pe treaba!

 
intro

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: