lab501.ro

Review – Clevo P775DM3-G – GTX 1080 + Core i7 6700K

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 13 September, 2016.

Metodologie

 

Ca regula generala, testam toate produsele pe cat posibil exact asa cum ne sunt furnizate de producator. Motivatia este destul de simpla: vrem sa descriem experienta de utilizare cat mai fidel posibil si sa efectuam testele astfel incat sa nu existe diferente majore intre rezultatele obtinute de noi si cele pe care le poate obtine orice utilizator care a cumparat produsul testat.

De asemenea, ne vom concentra asupra unei baterii de teste compusa atat din teste sintetice, al caror scop este comparatia cat mai precisa intre produse, cat si teste realizate folosind aplicatii reale, pentru ca sa fim seriosi, nimeni nu foloseste un notebook pentru PCMark. Ne vom concentra asupra performantelor procesorului, memoriei RAM, stocarii si placii grafice, pentru ca aceste performante insumate ne ofera o buna imagine asupra performantei generale a sistemului testat.

Evident, intotdeauna vom actualiza sistemul de operare, precum si toate programele folosite in cadrul testarii, la fel cum facem si in cadrul testelor componentelor hardware.

 AplicatieVersiune
Teste CPUCinebench R15
PCMark 82.7.613
Blender 2.77
Teste RAMWinRAR5.40
Teste SSD/HDDATTO Bench3.2
Crystal Disk Mark5.0.2
Teste GPU3DMark2.1.2973
Sleeping DogsSteam
DOOMSteam
FarCry PrimalUPlay
Teste temperaturaRealTemp3.7
Teste autonomiePowerMark, PCMark1.2.0

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: