lab501.ro

Review Acer Predator 17X (GX-792) – Kaby Lake + GTX 1080

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 3 January, 2017.

Acer Predator 17X

 
Ho, ho, ho, dragii monstrului! Poftiti pe aici… avem bunatati pentru voi! Trei notebook-uri, trei procesoare si opt placi de baza avem pentru voi pe LAB si pe NEXT in aceasta minunata zi de 3 Ianuarie. Ba chiar si o noua placa video pentru notebook-uri, GTX 1050Ti. Anul incepe in forta iar noi am fost monstri si matosi cuminti si ne-am facut treaba, pentru a va tine la curent cu cele mai noi produse lansate la inceputul anului. Da, recunosc, probabil ne vom delecta amandoi cu cel putin o saptamana de vacanta dupa o asemenea isprava, insa pana atunci mai avem notebook-uri de testat si placi de baza de analizat.

Si daca tot am vazut cum se comporta Core i7 7700HQ in review-ul dedicat lui Lenovo IdeaPad Y520, iar pe GTX 1050Ti l-am putut admira in cazul lui Acer VX15, in articolul de fata vom discuta despre ceva mai … concupiscent. Un notebook high-end din gama Predator X, dotat cu un procesor Intel Core i7 7820HK, placa video GTX 1080, 32GB RAM si multe alte bunatati. Suna interesant, nu-i asa? Dupa ce ne-am clatit ochii cu piticii accesibili parca era cazul sa ne ducem in extrema cealalta si sa vedem cum se comporta un notebook… ei bine, nu are rost sa ne ascundem dupa deget… scump.

Platforma Predator X a fost lansata in primavara lui 2016, iar noi v-am oferit atunci detalii chiar din sediul Acer din Taiwan. Cu toate acestea, modelul lansat atunci era construit in jurul unui procesor Intel Core i7 6820HK, respectiv unei placi video Nvidia GTX 980, modelul despre care discutam astazi fiind adus la zi atat la capitolul procesor cat si la capitolul placa video. Deoarece mai multe detalii despre Kaby Lake ati primit in review-ul de lansare de pe LAB, acum vom trece direct la treaba si vom vedea cum se prezinta Acer Predator 17X in versiunea Kaby Lake + Pascal.

 
intro

Comentarii

3 comentarii la: Review Acer Predator 17X (GX-792) – Kaby Lake + GTX 1080

 1. Nicu a scris pe:

  Laptop de gaming cu autonomie de sub 2 ore.
  Sincer acest aspect nu o sa-l pot intelege.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Ca sa beneficiezi de performanta maxima trebuie sa fi conectat la alimentator. Deci autonomia este oarecum irelevanta in jocuri pentru ca ideal vorbind nu te vei juca pe acumulator niciodata

 3. G-Sync a scris pe:

  @Nicu Fiindca are ecran G-Sync, nu poate avea NVIDIA Optimus, prin urmare foloseste tot timpul placa video dedicata care dupa cum bine sti are nevoie de multa energie

Lasa-ne un comentariu: