lab501.ro

Review Acer Predator 17X (GX-792) – Kaby Lake + GTX 1080

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 3 January, 2017.


 
Asemanarile continua in momentul in care deschidem notebook-ul, atat tastatura cat si butonul Power, tastele macro si touch-pad-ul fiind similare cu ceea ce am vazut in cazul modelului mai vechi. Butonul Power de dimensiuni generoase este iluminat in rosu, la fel ca si cele 6 taste macro din stanga tastaturii. Touch-pad-ul este inconjurat de o zona iluminata in rosu, care se stinge in momentul in care apasam butonul care dezactiveaza touch-pad-ul.

Tastatura este full (adica avem si numpad) iar tastele pentru gameri (wasd si sagetile corespunzatoare) sunt colorate in rosu. Tastatura este iluminata, putand fi configurata cu ajutorul aplicatiei instalate din fabrica.

Diferentele apar insa in momentul in care privim latura inferioara. Si in acest caz avem de-a face cu 4 difuzoare, dispuse cate doua, in timp ce subwoofer-ele sunt grupate sub un capac metalic. De asemenea, in mijlocul notebook-ului este pozitionat capacul sub care sunt montate memoria RAM, SSD-ul si hard disk-ul.

Pe de alta parte, daca in cazul modelelor din seria Predator admisia aerului in carcasa este efectuata exclusiv prin latura inferioara a notebook-ului, in cazul seriei Predator X ventilatoarele sistemului de racire trag aer si prin fantele dispuse pe latura frontala.

 
dotari-01

dotari-02

dotari-03

dotari-04

dotari-05

dotari-06

Comentarii

3 comentarii la: Review Acer Predator 17X (GX-792) – Kaby Lake + GTX 1080

 1. Nicu a scris pe:

  Laptop de gaming cu autonomie de sub 2 ore.
  Sincer acest aspect nu o sa-l pot intelege.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Ca sa beneficiezi de performanta maxima trebuie sa fi conectat la alimentator. Deci autonomia este oarecum irelevanta in jocuri pentru ca ideal vorbind nu te vei juca pe acumulator niciodata

 3. G-Sync a scris pe:

  @Nicu Fiindca are ecran G-Sync, nu poate avea NVIDIA Optimus, prin urmare foloseste tot timpul placa video dedicata care dupa cum bine sti are nevoie de multa energie

Lasa-ne un comentariu: