lab501.ro

Review – AORUS 15P

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 27 December, 2021.

AORUS 15P

 
Ho, ho, ho dragii monstrului! Iata ca sarbatorile au venit in sfarsit, Craciunul tocmai a trecut, iar noi ne indreptam cu pasi repezi inspre trecerea dintre ani, un nou prilej traditional pentru a ne desfata cu bucatele pe care le-am pregatit de Craciun. Carnati, sarmale, cozonaci… sau, cine stie, burgeri sau sushi, fiecare cu preferintele lui. Cert este ca sarbatorile de iarna sunt strans legate in mentalul colectiv de abundenta culinara si nu numai, iar noi, familia LAB501, nu face exceptie de la aceasta regula.

Desigur, Craciunul nu inseamna doar satietate, ci si hrana pentru suflet, fiind momentul in care petrecem cat mai mult timp alaturi de cei dragi, cu mic, cu mare. Si pentru multi aceasta este una dintre cele mai consistente vacante din an, iar noi, din nou, nu facem exceptie. Totusi, asta nu inseamna ca am terminat inca treaba pe anul acesta. In fond, 2021 a fost cel mai incarcat an prin care am trecut pana acum, iar 2022 nu are nici un motiv sa nu fie la fel, astfel incat mai avem ceva treaba de terminat pana incepe nebunia denumita 2022.

Astazi, de exemplu, vom discuta despre doua notebook-uri de la AORUS, mai precis AORUS 15P YD si AORUS 15P KD. Bine… in esenta este vorba despre acelasi notebook, sau mai bine zis acelasi sasiu, cu acelasi display si acelasi acumulator, dar cu doua configuratii diferite. De altfel, daca nu ma insel, cred ca este vorba despre primul notebook AORUS de 15″ despre care discutam pe NEXT, celelalte modele de 15″ de la GIGABYTE testate de noi pana acum facand parte din gama AERO.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: