lab501.ro

Review – AORUS 15P

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 27 December, 2021.

Concluzii

 
GIGABYTE si-au consolidat gama de notebook-uri in ultimii ani, aducand atat modele subtiri si elegante in gama AERO, cat si monstrii dezlantuiti in gama AORUS 17. Modelele AORUS 15P se pozitioneaza undeva la mijloc, oferind un design elegant si sobru, o calitate a constructiei impecabila si o performanta ridicata, bazate pe componente puternice, configurate inteligent din punct de vedere al consumului de curent.

Mai mult decat atat, daca in trecut notebook-urile AORUS puteau fi privite ca produse exotice, greu de gasit, de aceasta data discutam despre modele care si-au facut, sau isi vor face aparitia si in magazinele din Romania, notebook-urile GIGABYTE/AORUS fiind distribuite acum oficial si in tara noastra.

Asta inseamna ca acum avem parte de o concurenta si mai ridicata in segmentul high-end, iar abordarea celor de la GIGABYTE este pe placul meu, acestia imbracand componente puternice in sasiuri elegante, care ne duc cu gandul la notebook-uri business, fara a face insa rabat la performanta. Echipate cu display-uri de cea mai buna calitate, componente puternice, configuratii echilibrate si un design elegant, notebook-urile din seria AORUS 15P sunt o alegere excelenta, atat pentru gameri, cat si pentru profesionisti.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: