lab501.ro

Review – GIGABYTE AERO 15 OLED – Intel Core i7 10875H + Nvidia GeForce RTX 2070 SUPER

Scris de: , in categoria: Notebook, in 8 June, 2020.

GIGABYTE AERO 15 OLED

 
Ehehei, draagii mei! A venit momentul sa discutam despre inca un notebook GIGABYTE! Daca anul trecut va povesteam despre GIGABYTE AERO 15-X9, iar anul acesta v-am prezentat monstruosul AORUS 17G, acum a venit momentul sa vedem cum arata GIGABYTE AERO 15 OLED, un notebook GIGABYTE subtire, elegant si puternic, echipat cu un procesor Intel Core i7 10875H si o placa grafica Nvidia GeForce RTX 2070 SUPER.

Desigur, sunt convins ca va amintiti faptul ca AORUS 17G avea aceeasi configuratie. Ei bine, nu performanta procesorului sau a placii grafice ne intereseaza in mod special astazi, in fond am mai testat aceasta combinatie. Insa, daca in urma cu o luna discutam despre un notebook monstruos de 17″, dotat cu acelasi procesor si aceeasi placa grafica, astazi vom vedea cum se comporta acestea intr-un notebook de 15″ elegant si subtire. Bonus, avem de-a face cu un display aparte, mai precis un panou OLED cu rezolutie 4K.

Cum arata un notebook GIGABYTE din seria AERO am vazut si anul trecut, insa de aceasta data avem de-a face cu cel mai recent procesor, respectiv cea mai recenta placa video lansata de Nvidia, asa ca ne-am gandit ca nu ar strica un mic update. Drept urmare, inarmati-va cu racoritoarele preferate, pe baza de cafeina, zahar sau haimei, si haideti sa vedem despre ce este vorba.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – GIGABYTE AERO 15 OLED – Intel Core i7 10875H + Nvidia GeForce RTX 2070 SUPER

  1. Marius a scris pe:

    Ar fi fost fain sa vedem sectiunea aceasta in comparativ cu AMD 4000H.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Sunt aproape 10 articole aici unde ai comparativul dorit…

Lasa-ne un comentariu: