lab501.ro

Review – AORUS 15P

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 27 December, 2021.

Constructie si dotari

 
AORUS 15P este construit integral din aluminiu, fiind un notebook subtire, elegant si sobru, fara ornamente inutile, singurul detaliu extra de pe capac fiind logo-ul AORUS, iluminat discret cu alb. Fluxul de aer este logic, cele doua ventilatoare introducand aerul rece prin partea inferioara a carcasei, aerul fierbinte fiind evacuat prin fante generos decupate, pozitionate pe latura din spate si pe laterale.

Conectorii sunt pozitionati clasic, pe laterale, iar display-ul este inconjurat de o rama extrem de subtire, acesta fiind de altfel si motivul pentru care webcam-ul este pozitionat pe latura inferioara a display-ului, fiind protejat de asemenea cu un obturator manual.

Cei de la GIGABYTE au utilizat un touch-pad de ce mai buna calitate, iar tastatura este pozitionata atipic, carcasa avand o inaltime mai mica in dreptul acesteia, astfel incat avem de-a face cu taste cu o cursa completa de 1.4mm, cu un feedback ferm si precis. Desigur, tastatura este dotata cu iluminare RGB Per-Key Backlit, utilizatorii putand personaliza aspectul acesteia cu ajutorul aplicatiei RGB Fusion, insa cel mai mult impresioneaza modul in care aceasta se simte in timpul utilizarii.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: