lab501.ro

Review – Clevo P775DM3-G – GTX 1080 + Core i7 6700K

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 13 September, 2016.

Concluzii

 
Am testat cel mai nou monstru de la Clevo si trebuie sa recunosc ca sarcina a fost mult mai usoara decat prima data, deoarece nu a trebuit sa mai trecem prin toate aspectele care fac acest tip de notebook-uri speciale. Prin urmare, daca nu mi-ati ascultat sfatul si inca nu ati citit review-ul lui P870DM-G, va invit sa o faceti acum, pentru ca acolo am explicat pe larg ce inseamna platforma, ODM, powerstates si overclocking pe un desktop replacement si aceleasi lucruri se aplica si in cazul lui Clevo P775DM3-G.

Despre acesta, putem sa ne exprimam parerea in cateva cuvinte simple… este pur si simplu un monstru, din orice punct de vedere. Este cel mai puternic notebook testat de noi pana acum, cu performante demne de un desktop, fierbinte si galagios. Spre deosebire de inaintasul sau, Clevo P775DM3-G este mai comod in utilizare, fiind mai usor cu aproape 1KG si mai subtire cu 5mm. Poate nu va dati seama, dar in conditiile in care si alimentatorul cantareste 1KG, diferenta se simte.

La fel ca si P870DM-GH, Clevo P775DM3-G va fi companionul ideal daca va ocupati cu editare foto/video, randari 3D, aplicatii CAD si alte aplicatii care chiar au nevoie de putere de procesare si acelasi lucru este valabil si daca sunteti un entuziast care doreste cea mai ridicata performanta. Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, Clevo P775DM3-G fiind mai mult decat un notebook dotat cu procesor Core i7 6700K si placa video GTX 1080.

Display-ul este optim ales pentru un astfel de notebook, din punctul meu de vedere, solutiile audio, enthernet si WiFi sunt demne de orice desktop de gaming, la fel si stocarea, iar la capitolul conectica nu ne va lipsi nimic. Nu in ultimul rand, posibilitatile de configurare inclina decisiv balanta in favoarea lui Clevo P775DM3-G, utilizatorul putand alege dintre 4 modele de procesoare, 3 placi video, intre 8 si 64 GB RAM, stocare extra, RAID de SSD-uri NVMe s.a.m.d. pe site-ul celor de la TekAdvice.

In concluzie, lucrurile sunt destul de simple. Daca sunteti un profesionist care are nevoie de performanta unui desktop in deplasare, sau un entuziast care nu vrea sa faca nici un compromis la capitolul putere de calcul, atunci 13839 RON nu este o suma care sa va sperie, iar in primul caz investitia se va amortiza destul de repede. Daca sunteti in cautarea unui ultra-portabil comod de carat, atunci inseamna ca nu ati citit review-ul care trebuie. Cert este ca stacheta a fost ridicata inca odata de cei de la Clevo, Clevo P775DM3-G fiind si mai accesibil si mai puternic decat P870DM-G, iar eu unul sunt tare curios cum va arata raspunsul brand-urilor consacrate.
 
outro

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: