lab501.ro

Review – Clevo P960 – Dream Machines RS2060

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 22 April, 2019.

Sub capota

 
Chiar daca avem de-a face cu un notebook subtire, sau poate tocmai de aceea, sistemul de racire este impresionant, 5 heatpipe-uri si 3 ventilatoare centrifugale asigurand racirea procesorului si a placii video. As fi apreciat utilizarea unei folii de aluminiu pentru disiparea caldurii degajate de chipset si memorii, insa probabil ca acest lucru nu este neaparat necesar.

Clevo P960 este echipat cu doua slot-uri SO-DIMM, dintre care doar unul este populat in cazul nostru, doua slot-uri M.2, ambele fiind libere in cazul configuratiei de fata si un lacas pentru unitati de stocare de 2.5″, populat in cazul de fata cu un SSD Patriot. As fi preferat o configuratie dual channel pentru memorie, insa probabil ca producatorul s-a gandit la cei care doresc sa adauge un al doilea DIMM de 16GB, pentru un total de 32GB DDR4.

Daca aveti in plan achizitia acestui model, sfatul meu ar fi sa optati de la bun inceput pentru o configuratie dual channel, indiferent daca discutam despre 16 sau 32GB RAM, respectiv un SSD M.2 de minim 512GB, pentru un plus de performanta.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Clevo P960 – Dream Machines RS2060

  1. Interesant laptop. Stie cineva daca exista o anumita ordine pentru conectarea de stocare M2 NVME in sistem? Am inteles ca sunt probleme daca nu sunt puse intr-un anumit slot sau daca se instaleaza NVME M2 SSD impreuna cu un SATA M2 SSD.

Lasa-ne un comentariu: