lab501.ro

Review – Clevo NH70 SE – Intel Core i7 9750H si Nvidia GeForce GTX 1660Ti

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 13 August, 2019.

Clevo NH70 SE

 
Anul acesta am testat nu mai putin de 9 laptop-uri, in incercarea de a va ajuta sa va formati o parere cat mai avizata legata de oferta producatorilor in 2019. Marea noutate au reprezentat-o placile video Nvidia din seria RTX, ba chiar am avut si un mic preview pentru noul Intel Core i7 9750H inainte de lansare. Acum acesta este lansat oficial, iar Nvidia au lansat si placile video accesibile pentru notebook-uri din seria GTX, drept urmare se impunea realizarea unui review care sa trateze aceste noutati.

Iar aceasta ocazie ne-a fost oferita de colegii de la TekAdvice, care ne-au trimis la teste un model Clevo / Dream Machines, mai precis Clevo NH70 SE. Acesta face parte din seria accesibila a producatorului taiwanez, insa asta nu inseamna ca nu avem parte de o combinatie interesanta de procesor si placa video, fiind vorba in acest caz despre Intel Core i7 9750H si Nvidia GeForce GTX 1660Ti.

Versiunea primita de noi la teste este echipata de asemenea cu 16GB de RAM, un SSD de 480 GB si un display cu o diagonala de 17.3″ si este comercializata pentru ~5999 RON. Desigur, in buna traditie TekAdvice, puteti configura laptop-ul dupa bunul plac, in functie de nevoile voastre.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: