lab501.ro

Review – Clevo P960 – Dream Machines RS2060

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 22 April, 2019.

Concluzii

 
Asa cum va spuneam mai devreme, Clevo P960 poate fi configurat dupa bunul plac al utilizatorului, fiind disponibil in configuratii cu preturi cuprinse intre 6899 RON si 19309 RON, toate livrate impreuna cu mouse-ul Dream Machines DM1 FPS. Versiunea primita de noi este disponibila pentru 7849 RON, insa va recomand cu caldura sa platiti ~350 RON in plus si sa optati pentru un kit de memorie dual-channel si un SSD NVMe, pentru a obtine maximul de performanta de la aceasta configuratie.

Daca veti face asta, veti obtine un notebook cu un raport optim intre performanta si pret, combinatia Core i7 8750H + RTX 2060 fiind mai mult decat suficienta, indiferent daca discutam despre gaming Full HD de buna calitate sau editare foto “on the go”, in conditiile in care restul dotarilor (display-ul de buna calitate, sistemul audio performant, tastatura precisa) sunt de asemenea la inaltime.

Practic, Clevo P960 este modul companiei taiwaneze de a demonstra ca nu se pricep doar la extreme ci pot oferi la fel de bine si notebook-uri puternice, subtiri si elegante, de aceasta data cu un format iesit din comun, datorita diagonalei de 16″.

In aceste conditii, mouse-ul de buna calitate Dream Machines DM1 FPS oferit gratuit la achizitia unui Clevo P960 nu este doar un bonus binemeritat, ci si o surpriza placuta, care va fi apreciata cu siguranta de multi gameri si nu numai…

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Clevo P960 – Dream Machines RS2060

  1. Interesant laptop. Stie cineva daca exista o anumita ordine pentru conectarea de stocare M2 NVME in sistem? Am inteles ca sunt probleme daca nu sunt puse intr-un anumit slot sau daca se instaleaza NVME M2 SSD impreuna cu un SATA M2 SSD.

Lasa-ne un comentariu: