lab501.ro

Review – Clevo P960 – Dream Machines RS2060

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 22 April, 2019.

Constructie si dotari

 
Clevo P960 este livrat in clasicul ambalaj din carton simplu specific produselor Clevo, in pachet fiind incluse manualul utilizatorului, un sticker Dream Machines, o laveta din microfibra, suruburi pentru montarea unei unitati de stocare extra, precum si un alimentator de 180W.

Contrar design-ului impresionant pe care l-am putut admira in cazul modelului P775TM1, de aceasta data avem de-a face cu un notebook subtire si elegant, care ar putea fi confundat cu usurinta cu un model business, daca nu ar avea logo-ul Dream Machines pe capac.

Asta nu inseamna insa ca nu avem de-a face cu un sistem de racire corect dimensionat, o mare parte din latura inferioara, laterale si latura din spate fiind dedicate admisiei, respectiv evacuarii aerului din carcasa. Conectorii sunt pozitionati pe cele doua laterale, in timp ce latura frontala este echipata cu led-uri de stare, inclusiv pentru profilul “airplane mode”.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Clevo P960 – Dream Machines RS2060

  1. Interesant laptop. Stie cineva daca exista o anumita ordine pentru conectarea de stocare M2 NVME in sistem? Am inteles ca sunt probleme daca nu sunt puse intr-un anumit slot sau daca se instaleaza NVME M2 SSD impreuna cu un SATA M2 SSD.

Lasa-ne un comentariu: