lab501.ro

Review – Clevo P960 – Dream Machines RS2060

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 22 April, 2019.

Dream Machines DM1 FPS

 
Adevarata surpriza a fost reprezentata de mouse-ul Dream Machines DM1 FPS – dupa cum stiti, sunt foarte pretentios la acest capitol si putini mousi se potrivesc asa cum trebuie la mine in mana. Ei bine, Dream Machines DM1 FPS este unul dintre ei, singurul lucru pe care pot sa i-l reprosez fiind greutatea prea mica pentru gustul meu, mai precis 83g.

In rest, avem de-a face cu o forma clasica, un senzor optic performant – Pixart PMW3389, switch-uri principale (left/right click) produse de Huano, garantate pentru 20 de milioane de apasari, 6 butoane plus scroll in total. Senzorul are un polling rate de 1000Hz, LOD-ul fiind setat la 1.8mm, iar una dintre cele mai placute surprize in cazul acestui mouse, pe langa forma, este cablul.

Dream Machines DM1 FPS este dotat cu un cablu subtire din cauciuc, imbracat intr-un material textil care nu adera la acesta, rezultatul fiind un cablu extrem de usor, care nu te incomodeaza deloc in momentul utilizarii. De asemenea, solutia software este simpla si intuitiva, permitandu-ne personalizarea celor 6 pasi de sensibilitate, controlul iluminarii si schimbarea functiilor butoanelor.

Dream Machines DM1 FPS este comercializat pentru ~200 RON, insa TekAdvice il ofera gratuit in momentul achizitiei unui notebook Clevo P960, si nu numai.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Clevo P960 – Dream Machines RS2060

  1. Interesant laptop. Stie cineva daca exista o anumita ordine pentru conectarea de stocare M2 NVME in sistem? Am inteles ca sunt probleme daca nu sunt puse intr-un anumit slot sau daca se instaleaza NVME M2 SSD impreuna cu un SATA M2 SSD.

Lasa-ne un comentariu: