lab501.ro

Maguay U1402i – Premium made in Romania

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 19 December, 2012.

Teste GPU

 

Partea grafica nu este punctul forte al unui ultrabook. Cu toate astea, un pic de casual gaming nu strica nimanui, ba chiar poate fi o metoda foarte buna de relaxare. Pentru acest tip de utilizator Intel HD Graphics 4000, solutia grafica integrata in procesor este suficienta. De asemenea pentru categoria de utilizatori cu sistem desktop, solutiile grafice dedicate nu sunt o varianta pe sistemul portabil, in cazul lor avand prioritate autonomia cat mai buna.

De aceea la acest capitol vom rula doar 3D Mark Vantage alaturi de unul dintre cele mai asteptate jocuri lansate in acest an, Diablo 3 si de Far Cry 2, in varianta sa benchmark.

Vanrage

Gaming

Asa cum ziceam, casul gaming si atat. Pentru orice altceva, poate ultrabook-ul nu e pentru voi si ar trebui sa va orientati catre notebook-uri cu grafica ceva mai consistenta, evident dedicata.

Comentarii

6 comentarii la: Maguay U1402i – Premium made in Romania

 1. Mihai a scris pe:

  E cu HM77, nu HM76 cum apare eronat in articol. De laptop-uri cu HM76 e plina piata. Probabil nu se cunoaste diferenta…

 2. L-ai recomanda unei persoane care are nevoie de ceva usor si foloseste des Illustrator sau Photoshop pentru munca si editare foto-video basic mai rar, plus putin casual gaming? Ma refer la cel de pana in 3000 lei cu i5, SSD si probabil 8 nu 4 GB RAM.

 3. Sigur nu se cunoaste diferenta Mihai, noi nu prea ne pricepem la hardware de fel =)))

  Laurentiu – eu l-as recomanda, dar musai cu 8GB RAM. Personal utilizez modelul U1401i cu Ivy Bridge si e totul ok, exceptand faptul ca avand dor 4Gb de RAM, cand am editat anumite materiale video si am dat export am avut probleme daca lucram la rezolutie mare

 4. Vlad a scris pe:

  Zici ca e MacBook Air cu logo-ul schimbat si buton de windows.Arata la fel.

 5. @Vlad Mă bucur că mai sunt și alți oameni care văd dincolo de o înșiruire de specificații care nu au nicio valoare decât probabil în teste, nu și în experiența de zi cu zi a utilizatorului. Din păcate design-ul de calitate industrială și mai ales designerii nu sunt apreciați la noi în țară, de aceea avem copii fidele ale unor produse populare.

 6. @Monstru m-am jucat și eu timp de o saptamana cu U1401i, e subtire, usor si isi face treaba pentru un i3 doar ca l-as fi ales doar daca il foloseam strict pentru editare fot-video basic si blogging si multe deplasari. Plus ca are placa video integrata din generatia trecuta si din cate am citit nu e atat de puternica si rapida ca HD4000.

Lasa-ne un comentariu: