lab501.ro

Maguay U1402i – Premium made in Romania

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 19 December, 2012.

Teste Display

 

Ne apropiem cu pasi repezi de finalul acestui articol, dar nu putem sa incheiem fara sa testam cu colorimetrul xRite display-ul ales de Maguay sa echipeze U1402i.

Masuratorile vor urmari contrastul, uniformitatea si reproducerea culorilor.

Contrast

 

Uniformity - White point

Uniformity

Uniformity - Luminance

 

QA

 

Color response

 

Rezultate foarte bune ale display-ului ultrabook-ului Maguay. De mentionat ar fi contrastul excelent de 404:1 cat si reproducerea cu acuratete in procent ridicat a culorilor pentru acest tip de panou. Nu am ce sa mai comentez, bravo Maguay, la acest capitol cred ca majoritatea concurentei mai are de lucrat. Eu personal sunt foarte dezamagit de calitatea ecranelor pe care le-am vazut pe unele dintre device-urile testate in ultimul timp. Ca sa zicem asa, daca nici Sony nu mai integreaza un display onorabil in noile device-uri, ce pretentii sa mai am de la altii?

Comentarii

6 comentarii la: Maguay U1402i – Premium made in Romania

 1. Mihai a scris pe:

  E cu HM77, nu HM76 cum apare eronat in articol. De laptop-uri cu HM76 e plina piata. Probabil nu se cunoaste diferenta…

 2. L-ai recomanda unei persoane care are nevoie de ceva usor si foloseste des Illustrator sau Photoshop pentru munca si editare foto-video basic mai rar, plus putin casual gaming? Ma refer la cel de pana in 3000 lei cu i5, SSD si probabil 8 nu 4 GB RAM.

 3. Sigur nu se cunoaste diferenta Mihai, noi nu prea ne pricepem la hardware de fel =)))

  Laurentiu – eu l-as recomanda, dar musai cu 8GB RAM. Personal utilizez modelul U1401i cu Ivy Bridge si e totul ok, exceptand faptul ca avand dor 4Gb de RAM, cand am editat anumite materiale video si am dat export am avut probleme daca lucram la rezolutie mare

 4. Vlad a scris pe:

  Zici ca e MacBook Air cu logo-ul schimbat si buton de windows.Arata la fel.

 5. @Vlad Mă bucur că mai sunt și alți oameni care văd dincolo de o înșiruire de specificații care nu au nicio valoare decât probabil în teste, nu și în experiența de zi cu zi a utilizatorului. Din păcate design-ul de calitate industrială și mai ales designerii nu sunt apreciați la noi în țară, de aceea avem copii fidele ale unor produse populare.

 6. @Monstru m-am jucat și eu timp de o saptamana cu U1401i, e subtire, usor si isi face treaba pentru un i3 doar ca l-as fi ales doar daca il foloseam strict pentru editare fot-video basic si blogging si multe deplasari. Plus ca are placa video integrata din generatia trecuta si din cate am citit nu e atat de puternica si rapida ca HD4000.

Lasa-ne un comentariu: