lab501.ro

Maguay U1402i – Premium made in Romania

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 19 December, 2012.

Teste CPU – Sintetice

 

Dam startul cu testele destinate procesorului, impartit pe doua capitole, teste sintetice si teste practice. Vom incepe cu cele sintetice: wPrime, SuperPI si Cinebench. Primele doua se ocupa cu calcularea vitezei de procesare in lucrul cu operatii matematice, in timp ce Cinebench urmareste performanta in cazul randarii unei imagini 3D. Ultimul, insa nu cel din urma test este PC Mark 7, un benchmark complet, ce genereaza un scor, care poate fi interpretat ca nivelul maxim de performanta per ansamblu al platformei.

Rezultatele obtinute sunt excelente. Nici nu e de mirare, stim cu totii de ce e capabil Intel, chiar si daca discutam despre seria de procesoare destinate ultrabook-urilor (seria U).  i7-3667U isi arata coltii in toate benchmark-urile sintetice, neparand deloc impresionat de testele pe care i le-am pregatit. Poate reusim sa-l surprindem totusi cu testele practice.

Wprime - Copy

SuperPI

Cinebench R11.5 - Copy

PCmark

 

 

Comentarii

6 comentarii la: Maguay U1402i – Premium made in Romania

 1. Mihai a scris pe:

  E cu HM77, nu HM76 cum apare eronat in articol. De laptop-uri cu HM76 e plina piata. Probabil nu se cunoaste diferenta…

 2. L-ai recomanda unei persoane care are nevoie de ceva usor si foloseste des Illustrator sau Photoshop pentru munca si editare foto-video basic mai rar, plus putin casual gaming? Ma refer la cel de pana in 3000 lei cu i5, SSD si probabil 8 nu 4 GB RAM.

 3. Sigur nu se cunoaste diferenta Mihai, noi nu prea ne pricepem la hardware de fel =)))

  Laurentiu – eu l-as recomanda, dar musai cu 8GB RAM. Personal utilizez modelul U1401i cu Ivy Bridge si e totul ok, exceptand faptul ca avand dor 4Gb de RAM, cand am editat anumite materiale video si am dat export am avut probleme daca lucram la rezolutie mare

 4. Vlad a scris pe:

  Zici ca e MacBook Air cu logo-ul schimbat si buton de windows.Arata la fel.

 5. @Vlad Mă bucur că mai sunt și alți oameni care văd dincolo de o înșiruire de specificații care nu au nicio valoare decât probabil în teste, nu și în experiența de zi cu zi a utilizatorului. Din păcate design-ul de calitate industrială și mai ales designerii nu sunt apreciați la noi în țară, de aceea avem copii fidele ale unor produse populare.

 6. @Monstru m-am jucat și eu timp de o saptamana cu U1401i, e subtire, usor si isi face treaba pentru un i3 doar ca l-as fi ales doar daca il foloseam strict pentru editare fot-video basic si blogging si multe deplasari. Plus ca are placa video integrata din generatia trecuta si din cate am citit nu e atat de puternica si rapida ca HD4000.

Lasa-ne un comentariu: