lab501.ro

Maguay MyWay P1301x Review

Scris de: , in categoria: Notebook, in 14 February, 2014.

Maguay MyWay P1301x

 

Au trecut mai mult de 6 luni de cand am scris ultimul articol in categoria notebook, astfel ca nu am ezitat deloc atunci cand am primit cererea celor de la Maguay de a testa noul lor model MyWay P1301x. Notebook-ul este dedicat gamerilor, celor care au nevoie de un desktop replacement sau celor care pur si simplu au nevoie de un hardware cat mai performant chiar si atunci cand sunt departe de desktop.

Principalele puncte de atractie ale acestui model Maguay ar fi procesorul Intel cu nucleu Haswell i7-4700MQ, placa video dedicata GTX 765M si ecranul mat IPS cu rezolutie Full HD. Evident, toate aceste componente nu sunt deloc ieftine iar o scurta privire pe site-ul Maguay ne arata un pret 1333 USD (fara TVA), fara sistem de operare. Daca adaugam TVA-ul vom obtine in jur de 5500 de lei. Nu este deloc ieftin dar nici nu pot spune ca e un pret exagerat, in plus, pe site pot fi configurate anumite componente (HDD, SSD, CPU, OS) pentru obtinerea unui pret mai bun. Dar mai multe despre sistemul hardware si posibilitatile sale de configurare vom discuta pe pagina urmatoare.

maguay-p1301-8

Comentarii

9 comentarii la: Maguay MyWay P1301x Review

 1. Laurentiu a scris pe:

  Alternative sunt, dar nu de 13inch si nu la 2Kg !!

 2. George Post author a scris pe:

  Aici depinde de fiecare user. Deja 2 Kg pentru mine e un laptop greu si in cazul asta chiar prefer un display de 17″ cu 1 Kg in plus – macar stiu ce car.

 3. Laurentiu a scris pe:

  Atuci vezi un P1703m sau SLI :)tot de la ei…

 4. Arise a scris pe:

  O mică mențiune. Asus-ul cu tot cu încărcător are cam 5kg. :)

  Laptopul vândut de Maguay este un Clevo W230ST și are ca target segmentul acoperit de laptop-uri ca Alienware-ul de 14 inch.

 5. radu a scris pe:

  In cat timp se strica?
  Am cumparat unul, evident alta configuratie, in noiembrie 2012 si mi s-a stricat in septembrie 2013, a doua oara nu mai cumpar de la aceeasi firma :(

 6. George Post author a scris pe:

  Pe site-ul Maguay are garantie 2 ani…

 7. Radu, pe principiul ăsta în doar câţiva ani vei epuiza producătorii care chiar se străduiesc şi reuşesc să ofere calitate. Altfel spus… nu ştiu în care univers paralel ai văzut producători/integratori fără defecte, dar mi-ar plăcea şi mie acolo. :)

 8. Am facut service la vre-o 2 laptopuri Maguay.
  Mi-a placut ca aveau sisteme simple de prindere, totul era usor accesibil, nici nu am avut nevoie de manual de service cum se intampla cu alte branduri mai renumite.

 9. Laurentiu a scris pe:

  @radu: nu putea sa ai modelul asta in 2012, s-a lansat in toamna-iarna 2013. Oricare ar fi fost si s-a stricat, asta se intampla la orice brand si sigur ti s-a remediat in garantie. Intrebarea ta nu-si are sensul, nici macar retoric…

Lasa-ne un comentariu: