Review – Allview Hybrid S
Aplicatie
Pentru a conecta ceasul la telefon vom folosi aplicatia Allwatch H, conexiunea realizandu-se prin protocolul Bluetooth 4.2. In primul ecran – Activity – este afisat progresul activitatilor: pasi, distanta, timp activ, orele de somn, caloriile consumate si ritmul cardiac. In partea de sus este afisat numele utilizatorului, nivelul de incarcare al bateriei in procente, precum si butonul de sincronizare. Al doilea ecran afiseaza Leaderboard in care putem observa progresul zilnic si medaliile primite in functie de activitatea efectuata. Diamond pentru 20000 de pasi, Gold pentru 15000 samd.
In al treilea ecran ne putem seta remindere pentru a nu uita sa bem apa, sa luam medicamente, intalniri, s.a.m.d., putand personaliza notificarile cu o alarma diferita. Ultimul ecran afiseaza setarile, iar acesta este impartit in doua butoane: setarile de sistem si cele pentru device. In primul putem seta parola, avem diferite informatii legate de firmware si versiunea aplicatiei, un buton de help care deschide un pdf cu toate functiile ceasului si explicatiile aferente, un buton de feedback si unul de log out.
In cel de-al doilea gasim butonul pentru auto sync, unpair, butonul cu ajutorul caruia setam tipul de unitati de masura (metric sau imperial), butonul de heart rate unde putem seta autotrack si cel de alerta de ritm cardiac mare sau mic unde putem alege sa primim o notificare in cazul in care ritmul cardiac scade sub o limita sau creste peste o anumita valoare.
Butonul de setari pentru notificari ne permite selectarea celor care ne intereseaza pentru a trimite notificari catre ceas, in timp ce butonul “goals” ne permite setarea minimelor zilnice pe care vrem sa le atingem. Cu ajutorul butonului de control pentru camera putem declansa obturatorul, insa nu putem verifica pe ceas ce anume am pozat. Nu in ultimul rand, butonul watch faces ne permite alegerea interfetei sau personalizarea acesteia folosind imagini din propria galerie.
Comentarii
Nu inteleg pe cei de la Allview, de ce sa pui un BT 4.2 cand poti pune 5.0, pana si in echipamente de pana in 200 lei gasesti asa ceva, cat putea fii mai scump 1-5 dolari, plus ca aveai un consum mai redus si alte beneficii.
Pingback: Review - Xiaomi Mi Smart Band 5 - next lab501