lab501.ro

Review – Allview Hybrid S

Scris de: , in categoria: Gadget, in 6 June, 2019.

Specificatii

 

 Allview Hybrid S
TipSmartwatch, ace ceasornic
DisplayRotund, color, 1.22"
ChipsetApollo 2 ARM Cortex-M4 Processor
Acumulator200 mAh

30 zile (mod clasic)
5 zile (smartwatch)
ProtocolBluetooth 4.2
Dimensiuni50,6x44x14,6 mm
88 g
MaterialOtel + sticla
CureaDiverse (piele, metal, etc)
Rezistenta apa3 atmosfere
ControlTouch screen

2 butoane
CompatibilAndroid 5.0 +
Allview Allwatch
Pret699 RON

 

Allview Hybrid S este un smartwatch echipat cu un display color, cu un diametru de 1.22″, deasupra caruia gasim o pereche de ace de ceasornic clasice, de unde si denumirea Hybrid. Inima ceasului este SoC-ul Apollo 2 ARM Cortex-M4, alimentat de un acumulator cu o capacitate de 200 mAh. Datorita acestuia, ceasul poate functiona pana la 30 de zile in mod clasic, respectiv 4-5 zile in regim smartwatch intensiv, pana cand va trebui sa il punem la incarcat.

Allview Hybrid S comunica cu smartphone-ul prin Bluetooth (4.2) si este compatibil cu orice versiune de Android mai recenta de 5.0, putand fi sincronizat cu ajutorul aplicatiei Allview Allwatch. Ceasul este construit dintr-o combinatie de sticla si metal, fiind disponibile mai multe tipuri de curele (metalice, piele, etc.) si este rezistent la apa, pana la o presiune de 3 atmosfere. In prezent, pretul lui Hybrid S este de 699 lei pe site-ul producatorului, redus de la 799 lei.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Allview Hybrid S

  1. J.Nicolae a scris pe:

    Nu inteleg pe cei de la Allview, de ce sa pui un BT 4.2 cand poti pune 5.0, pana si in echipamente de pana in 200 lei gasesti asa ceva, cat putea fii mai scump 1-5 dolari, plus ca aveai un consum mai redus si alte beneficii.

Lasa-ne un comentariu: