lab501.ro

Review – Allview Hybrid S

Scris de: , in categoria: Gadget, in 6 June, 2019.

Constructie si dotari

 
Modelul Hybrid S primit de noi la teste are linii clasice, minimaliste, acele de ceasonic asortandu-se perfect cu griul slefuit al carcasei construita din otel inoxidabil. Ecranul rotund, complet touchscreen, este protejat de sticla rezistenta la zgarieturi si protejat la imersia in apa pana la o presiune de 3 atmosfere. Eu port ceasul pe mana stanga, astfel incat cele doua butoane sunt dispuse pe partea dreapta. Acestea pot fi inversate in functie de mana pe care este purtat ceasul.

Pe partea din spate a ceasului gasim senzorul de ritm cardiac de dimensiuni considerabile. Pentru ca cei de la Allview s-au gandit si la asta, cureaua de piele cu care vine in pachet se poate inlocui foarte usor cu ajutorul celor doua telescoape cu buton culisant. Pentru ca, de ce nu, unii dintre noi mai schimba cureaua de la ceas si in functie de outfit.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Allview Hybrid S

  1. J.Nicolae a scris pe:

    Nu inteleg pe cei de la Allview, de ce sa pui un BT 4.2 cand poti pune 5.0, pana si in echipamente de pana in 200 lei gasesti asa ceva, cat putea fii mai scump 1-5 dolari, plus ca aveai un consum mai redus si alte beneficii.

Lasa-ne un comentariu: