lab501.ro

Review – Allview Hybrid S

Scris de: , in categoria: Gadget, in 6 June, 2019.

Meniu

 
Sistemul de operare al ceasului este proprietar, iar parcurgerea meniului se face prin intermediul touchscreen-ului. Prin apasarea butonului se sus se va deschide display-ul. Prin swipe de sus in jos se vor afisa ultimele notificari, iar prin swipe de jos in sus va fi afisat meniul de setari rapide. Swipe dreapta – stanga va afisa meniul cu aplicatii (vreme, ritm cardiac,mesaje, asistentul AVI, mail, sleep, camera, muzica, reminder, calendar etc), iar swipe stanga – dreapta va afisa meniul cu progresul activitatilor tale (timp de activitate, calorii, distanta parcursa, numar de pasi).

Aici as avea o mentiune – calculul caloriilor consumate este, din punctul meu de vedere, ceva cam optimist. Spun asta pentru ca intr-o zi cu o plimbare lejera de cativa km imi afisa 1700 de calorii consumate si stim cu totii cat trebuie sa muncesti la sala pentru a arde 1700 de calorii.

Daca dorim acest lucru, putem seta ca dublu tap pe ecranul ceasului sa functioneze ca si back, functie pe care in mod normal o indeplineste butonul de jos. Butonul se sus, daca nu am intrat in vreo functie, te duce in ecranul principal.

In functie de outfit si curea se pot seta diferite fete ale ceasului, Allview oferind mai multe optiuni in acest sens. In functie de meniul in care suntem, indicatorul de ora si minutarul se pozitioneaza in dreptul orelor 3 si 9 pentru a nu obstructiona display-ul, daca de exemplu citim un mesaj sau un mail. Nu in ultimul rand, notificarile sunt efectuate prin intermediul vibratiilor, iar evenimentele din calendar sunt sincronizate cu ceasul, putand fi sterse prin selectare si swipe stanga.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Allview Hybrid S

  1. J.Nicolae a scris pe:

    Nu inteleg pe cei de la Allview, de ce sa pui un BT 4.2 cand poti pune 5.0, pana si in echipamente de pana in 200 lei gasesti asa ceva, cat putea fii mai scump 1-5 dolari, plus ca aveai un consum mai redus si alte beneficii.

Lasa-ne un comentariu: